GREETINGS FROM THE LOUNGE….!

Allmänt

Greetings from the lounge…! 

Då är alla paket till er som beställt varor från min “shop” postade och jag befinner mig i SAS Gold Lounge på Arlanda mellan mina flights.  Och tusen 1000 miljoner TACK till alla er som har hört av er efter att jag “stängde” butiken för den här gången. Jag kommer att lägga upp ny försäljning i bättre tid i förväg nästa gång så att ni inte missar möjligheten!

Och på tal om att jag är i loungen… jag blev så glad då jag klev in här och möttes av min “favorit”personal. Tänk vilken skillnad personalen gör. Samma ställe kan “andas” en helt annan energi utifrån att det plötsligt är en helt annan personal på plats. Håller du med? Så – jag lämnar loungen med ett extra stort smil i kväll och ser fram emot att snart vara hemma hos mina älskade J och Gizella igen. Åh som jag saknar dom!

 

Innan jag lämnade Luleå så gjorde jag i ordning en Alla Hjärtans Dag present till min älskade mamma eftersom jag är i Oslo den 14:e februari. Jag tänker att det blir fint att ha den här påsen stående framme som “dekor” och något att se fram emot att öppna…  Och självklart dekorerade jag påsen med en ballong också.  Sen får ni blunda för min jul kudde i bakgrunden, antingen är jag sen med att städa bort julen eller så är jag helt enkelt tidigt ute inför julen 2024. Det beror helt på hur man ser det… Ha, ha. 

 

Påsen kommer från TGR, ballongen från Skapa Glädje och kortet från Nille. Jag tejpade igen påsen,  fäste silkesband som dekor på handtagen också gjorde jag ett hål i hörnet på kortet och fäste det på silkesbandet. 

 

Nu står påsen så här, i mammas kök, och sprider kärlek i dagarna framöver. 

 

Runt kl. 17.30 hade jag boarding och jag har aldrig tidigare sett ett sånt här “skydd” på motorn?! 

 

Jag reste med ovanligt mycket incheckat bagage idag och hade med mig en lampa ombord. En lampa som jag har haft lust på otroligt länge och som kommer att förgylla vår entré i lägenheten. Måste bara ut och köpa en skärm först för den fick jag inte med mig…  Sen så reser jag alltid i comfy outfit och idag blev det bl.a. mina tights från Casall och kappa från Zara.

 

Jag blev så glad över att min trevliga favorit (till höger) jobbade , det var så länge sedan vi setts och han möter alltid alla i loungen med ett stort smil. Vissa har verkligen bra service i venerna. Och jag blev presenterad för hans kollega som jag mötte för första gången.  Det är så trevligt när personal presenterar kunder för sina kollegor, för det får mig som kund att känna mig speciell och det är det service handlar om. 

 

Dinner at the lounge.

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

38
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *