GREETINGS FROM THE PARTY FACTORY!

14237482_10153768890815796_435831511558015310_n

Dukning pågår…

Happy fredag sweeties! 

Ja, det känns verkligen som att jag jobbar i en kalasfabrik om dagen. Ha, ha. Och jag ääääälskar det!!!

Just nu lägger jag sista touchen på dukningen inför kvällens 10-års kalas men jag klarar inte helt och bestämma mig för om jag ska köra på rosa eller silver undertallrikar? Hmm… frågade J på morgon och hon sa : rosa är mer mig, silver mer disco (vi har disco / kändistema på festen) så ja, antingen kör jag varannan eller så blir det rosa.  Ska tänka på saken nu då jag sticker ut och handlar de sista sakerna.  Lovar att bjuda på fler party pics senare men eftersom jag är home alone och roddar dagens festligheter med 10 söta gäster själv så blir det inte många sek över förren senare i kväll då gästerna gått hem. Men alltså kalas… HUR kul är det inte att fixa kalas?! I looooove it!!!

Nej, nu måste jag iväg ut så att jag jag inte spräcker mitt körschema…!

Önskar dig en riktigt festlig fredag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “GREETINGS FROM THE PARTY FACTORY!”

 1. Mari says:

  De roooosa tallerknene stikker seg ut, så de må du ta! De popper jo ut av bildet! Love it! Spar de i sølv til nyttår

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för din härliga feedback Mari! 🙂 Jag är enig i att de rosa är fabulous! men – jag gick för varannan för att skapa mer “liv” på bordet och det blev riktigt bra!

   Önskar dig en magisk ny uke! Klem!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din feedback Susan! 🙂 Jag körde på varannan för att skapa mer liv på bordet och det blev riktigt, riktigt fint!

   Önskar dig den bästa måndagen! Kram!

 2. Sandra says:

  Du borde erbjuda tjänst som inredare av barnrum/kalasfixare!

  • gizmolina says:

   Åhhh tusen miljoner TACK för fantastisk respons Sandra! 🙂 En av mina bästa vänner sa precis samma sak då de var här på middag tidigare i sommar så ja, kanske jag borde det?!?

   Njut din måndag och fånga de lyckliga stunderna i veckan! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *