“Grey´s” + blader = kvällens mamma lyx!

Allmänt

168397-1546
Alla dessa underbara kataloger och skvallertidningar fick jag av Petter idag, han hade med sig dem från N.Y.

Nu sitter jag och tittar på "Grey´s Anatomy" och bläddrar i blader som jag fick av Petter idag. Jag är SÅ GLAD över katalogerna från "Potterybarn" för de är bland de mest inspirerande jag vet! De har SÅ mycket FIN interiör att jag har lust att ringa och beställa ALLT a.s.a.p.! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to ““Grey´s” + blader = kvällens mamma lyx!”

 1. Emma says:

  Åh vad härligt med “blader”. Jag tror jag har läst din blogg så mycket nu att jag börjar få snurr i hjärnan. Jag sa nämligen till mig pojkvän att jag skulle köpa blader här om dagen.. och han sa “Vad är blader?” och jag sa “Sa jag verkligen blader?” hehe.. 🙂 Love your blogg!

 2. Princess Jessica says:

  Goodmorning sweetie 🙂
  Hoppas ni har sovit prinsessömn inatt 🙂
  Åh, vad avundsjuk jag blir på tidningarna från Potterybarn …. ! Var det mycket fint ??
  Jag brukar titta in på deras hemsida lite då & då och låta mig inspireras men det är ju klart bättre men en egen tidning.
  Kos deg med läsningen 🙂
  Önskar Er en toppendag !!

  Krameli 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *