Grillat är GOTT!

Allmänt

168397-763

Mamma & Hans bjöd på super god middag idag. Grillat! 🙂 Fläskfilét, korv, paprika, lök, majs… allt det smakar sååå gott när det är grillat. Till det goda klyft potatis och lätt Créme fraiche med smak av franska örter. Mums!

Sen var det dags att natta hjärtat och nuförtiden tar det TID för hon vill bara stå och stå och stå och stå…. Fast hon är suuuuper trött kl.20 så somnar hon inte förrän prick 21.30 varje kväll och då somnar oftast jag också.. Idag vaknade jag "redan" 22.20 så jag känner mig riktigt nöjd 🙂

Och ännu nöjdare blir jag om jag klarar att gå och lägga mig nu så nu ska jag ta och avsluta här. Min vän Lotta ska vara barnvakt till sessan imorgon då jag ska till frisören och det blir så LYXIGT att jag nästan inte tror att det är sant! Det blir faktiskt 1:a gången jag går till frissan utan sessan sedan den dagen hon kom in i mitt liv… Jag ser fram emot att shoppa med mig nya "Mama" som kommer ut i morgon också ska jag bara njuta…..!  🙂

God natt solig måndag, nu ser jag fram emot en lika solig tisdag!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Grillat är GOTT!”

 1. riibecca says:

  Grillat är godast, sugen man blev nu då 🙂 snart tid för att sussa sött i sängen..
  Tycker det var otroligt bra att du sa ifrån på flygplatsen och att du inte tog deras snack.. eftersom det faktist inte stämde & du visste det!
  Hoppas ni får sol imorron, Kram på er!

 2. Anna says:

  Vilka mysiga bilder och vilken härlig balkong i kvällssolen! Ser verkligen ut som om ni har det super! Tack snälla för tipsen om present till baby shower! Nu fick jag något att tänka på innan jag ger mig ut på stan i eftermiddag för att finna presenterna! Ha en underbar dag! Kram Anna

 3. Angel says:

  söta ni är tjejer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *