GRILLFEST & PRESENTER.

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon sweeties!

Vilken dag jag hade igår…för det första så tycker jag inte att det är speciellt festligt att gå till läkaren men nu är det gjort!  Och jag har verkligen världens bästa fastlege, hon är så bra.  Sen, var jag till “sjukhuset” (a ka Elkjøp express) med min mac och jodå, det hade hamnat ca 10.000 xtra bilder på mitt skrivbord så för att jag göra en lång historia kort så kan jag berätta att jag lånade en cykel, mitt i Johannas klass grillfest, strax före kl.18 och cyklade iväg och hämtade den och nu mår min mac prima som T.U.R. är!

Ja, igår var det grillfest för Johannas klass (de går i skolan fram t.o.m. 21 juni) och vi föräldrar bjöds på fin sång i teatersalen innan vi dukade upp för grill på skolgården i strålande solsken. Härligt! 🙂

Eftersom jag inte är så glad i att baka så tog jag på mig att fixa presenter till fröknarna i stället. Den uppgiften passar mig bättre 😉 Och, pom-pom´s kan användas till så mycket.  Ett tips! är att knyta fast dem på presentpåsen.

Vad som gömde sig i påsen?  Vacker hortensia, prosecco, fin ljuslykta, snygga servetter och en riktigt fin mapp  till pass/biljett/pengar  att använda på sommarens resa. Jag kan fota och visa sen för jag kunde inte låta bli att köpa likt till mig själv …

Jag gick på grillfest i min fina klänning från Den Dama och packade maten i paljettströdd korgväska från Tine K Home.

Efter en hel dag med teknik-strul så ligger jag minst sagt lite efter här med både det ena och det andra så bäst att ta tag i dagen! Jag ska dessutom upp till skolan igen snart för J ska på besök hos Helsesyster, hon bjuder in alla elever i 1:a klass på rutinundersökning och idag är det J´s tur.

Nej, nu kör vi onsdag girls!

Have a H.A.P.P.Y. day!!!  🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “GRILLFEST & PRESENTER.”

 1. katta says:

  Snälla kan du komma ihåg en “poster” du visade för länge sedan där det stöd typ: champagne ska vara kyld och drickas på tisdagar. Skulle så gärna ha den till min ny inredda källare. Om jag bara kan finna bilden i ditt arkiv. Tips??!
  Må så gott.
  /K

  • gizmolina says:

   Åh den postern önskar jag också att jag hittade! Har jag bloggat den? Måste bli mycket bättre på att kategorisera mina inlägg för då hade vi hittat den lättare! Bra att få den remindern! 😉 OM jag hittar den så lovar jag att blogga den på nytt ! Har tyvärr inget tips för jag skrev väl knappast dagens tänkvärda under? i så fall hade du kunnat söka på tänkvärda i arktivet…. Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 2. Solveig says:

  Nydelige gaver! Ønsker deg en fin fin dag! 🙂 Klem

 3. Titti says:

  Vilka underbara presenter….hortensian har en ljuvlig färg.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tack snälla! 🙂 Ja, det är underbart med hortensia som snittblomst. Hade gärna köpt hem ett helt gäng…. Happy onsdag! Kram!

 4. Emma says:

  Ja vad fint! Det vill jag se!! 🙂 du är ju bäst på gåvor. Mer sådana tips! Tack kram

 5. caroline says:

  Wow, vilka generösa gåvor! Fint och så från hjärtat! man vill verkligen visa uppskattning för de som tar hand om det finaste vi har varje dag! Min stora tjejs fröknar fick frukt/godiskorgar i celofan idag.

  Den roooosa tolixen i senaste inlägget var to die för!

  STOR varm kram från ett varmt och härligt uppsala!

  • gizmolina says:

   Thanx! 🙂 och det låter riktigt riktigt fint med frukt / godiskorgar också! Men alltså jaaaa, gissa om jag ville ta med mig de där ljusrosa Tolixarna hem… !!! De är SÅ fina ! så de har åkt in på önskelistan 😉 Önskar dig en härlig sommarkväll! Kram!

 6. Ingvid says:

  Den blondekjolen din er nydelig! Kan jeg spørre om hvilket merke det er?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *