GRUNDSKOLAN – CHECK!

Mina kära finaste bloggvänner! 

OH MY vilka hektiska veckor som passerat! Jag har inte haft en sekund över till att logga in på min älskade blogg (hur gärna jag än önskat det) för här mina vänner har det minst sagt gått i ett. Först var det miljoner dansföreställningar under 2 veckor, sedan planering av 9:ornas avslutningsbal, styrelsemöte osv också reste vi girls iväg för en loooovely Oslo weekend förra helgen (fredag – måndag) och då vi kom hem var det 100% fullt fokus på balen.  Vi landade i Luleå runt kl. 16 måndag eftermiddag,  Johanna hade tid för Nagelfix kl. 17 och sen blåste jag upp ballonger och fixade ballongbågar hela kvällen…  Tisdag var “bal dagen” så då var det fest fix från väldigt tidig morgon på mig för Johanna hade ansvar för all dekoration till balen och ni känner ju mig: när jag ska hjälpa till med sånt så går jag “all in” och kan inte stoppa mig själv så vi körde världens bästa team work jag och min darling!

Onsdag var det skolavslutning och 9:ornas avslutningsmiddag och eftersom jag inte kan låta bli att bry mig om dekorationer så flyttade jag över alla ballonger från balen till biblioteket där middagen skulle vara, på natten, efter balen (jag var på skolan så sent att larmet gick så fick höra av mig till skolchefen…kanske inte helt normalt med förälder som balanserar på stege i biblioteket på skolan kl. 23.30… ha, ha..  ) och på avslutningsdagen så blåste jag upp en till ballongbåge och körde och dekorerade entrén på skolan – igen. Också var både jag och Johanna iväg på hårstyling, vi hade lärarpresenter som skulle fixas (de hade kommit på dörren då vi var i Oslo…) och kl.17 var det skolavslutning för Johanna på Kulturens Hus följt av avslutningsmiddagen på skolan. Och mitt i allt så ankom JIG Luleå på morgonen på onsdagen och flög vidare på torsdagen efter en familjelunch hemma hos oss (vi snackar ett Luleå stopp på typ 28 timmar…). Sååå mycket festligt kul på en och samma gång!

Och mitt hjärta svämmade över då Johanna fick gå upp på scen på Kulturens Hus och ta emot ett STIPENDIUM !!! Såååå väl förtjänat att jag inte har ord… SOM hon har fått kämpa i skolan och såå mycket tid och engagemang som hon har lagt på alla sina inlämningar och redovisningar etc. Åh jag är så obeskrivligt STOLT över min älskade dotter!

Det har verkligen varit sååå fantastiskt mycket magiskt som har hänt sista veckan!

 Så – det får bli egna inlägg till alla stora händelser känner jag och tänk att vi har SOMMARLOV nu! Nej men det är så ofattbart att vi inte riktigt klarat att ta in det ännu… Allt har gått så otroligt fort. Poff! så är balen som vi jobbat med 24/7 över och skolavslutningen och avskedet till alla lärare och BAM! så har Johanna gått ut grundskolan och en stor fas i livet är över. Bara “så där”. En väldigt märklig känsla som jag tänker att det kommer att ta en stund till vi kan ta in… Så – nu ska vi ta tillvara helgen och pusta ut och mentalt ställa om oss till “vacation mode” ! Och det mina vänner är en väldigt, väldigt härlig känsla! 🙂

 

Årets present till lärarna.

 

Avslutningsbal för 9:e klass på NLV Bergviken + NLV Bergnäset.

 

Avslutningslunch med familjen.

 

Stipendium för bästa examensarbete! Alltså WOW, WOW, WOW!!! 

 

Hoppas att du också har haft härligt festliga dagar!? Har sommarlovet startat hos dig också? Eller är det skola kvar till veckan? Det är ju så olika när man slutar..

Nu önskar jag dig en magisk weekend fylld av happiness och härlig feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

77
Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “GRUNDSKOLAN – CHECK!”

 1. Marie Å says:

  I Göteborg slutar skolorna på tisdag, kommer absolut kika in för inspiration till avslutningsdagen med dukning och dekoration! Önskar er en superskönt helg och start på sommaren☀️☀️☀️

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir över att du känner att du kan tanka inspiration hos mig! Det gör mig väldigt, väldigt glad och inspirerar mig till att strössla ut nya inlägg !

   Önskar dig också en super skön helg och så kul att ha skolavslutning att se fram emot! Kram! 🙂

 2. Cam says:

  Så fina blåblommiga tallrikar ni hade hemma! Var har du hittat dem?

 3. Lena says:

  du är verkligen superqueen med att fixa med utsmyckning och dukning. Wow alltså!
  Låter som underbara dagar ni haft.
  Vilken fantastisk inspirationskvinna du är. Tummen upp – definitivt!
  Nu är Johanna värd ett härligt sommarplan och jag ser fram emot att få höra era planer.
  Njut helgen – hoppas att solen skiner hos er 🙂

 4. Anna says:

  Wow! Du är fantastisk!! Och Johanna, denna strålande stjärna!!! Såå välförtjänt stipendium efter allt hårt arbete och som grädde på moset är hon vacker som en dag både på in och utsida. Önskar er båda ett alldeles underbart långt och härligt sommarlov.

  Stor kram

 5. L says:

  Grattis vackra Johanna och grymt bra jobbat!
  Du är en stjärna!⭐️

 6. Emilia says:

  Underbart att läsa! Johanna har visat alla och sig själv vad hon har kämpat för. Vilket resultat hon gjort för sig själv. Mycket lycka till henne och grattis till både henne och dig för er framgång i allt. Kramar

 7. C says:

  Vad hände med husförsäljningen? Hoppas din styling fungerade så priset gick upp!

 8. stina says:

  Ingen är som du!!!
  Vilket driv
  Vilket engagemang
  och vilken otrolig dotter
  Så spännande att se vilken väg det blir av för Johanna nu
  All lycka till er

 9. Linn says:

  De er jammen heldige som har en så engasjert forelder som ordner og gjør det så fint for elevene på skolen! Blir spennende å følge veien videre! God sommer! Mvh L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *