Gucci + Johanna = friends.


Snurriga tjejen…..

Igår började Johanna med en ny grej som hon har fortsatt med idag: hon snurrar runt, runt, runt på samma ställe till hon blir så yr att hon antingen går in i någonting eller ramlar omkull och det tycker hon är hur kul som helst 🙂

Och en annan sak som hun tycker är kul är att leka med Gucci…


… och så här hittade jag Johanna & Gucci tidigare på morgon i hallen/gången. Johanna låg och pratade med Gucci som låg och slappade (det är ju så varmt nu) och jag konstaterade att Gucci är nästan lika lång som Johanna 😉

Nu sover darlingen sin "nap" så jag ska trippa ut på balkongen och njuta solen (molnen har försvunnit och vi har klarblå himmel! )  tillsammans med mina blader och lite färsk uppskuren melon, mums !

P.S jag presenterar vinnaren i tävlingen senare idag.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Gucci + Johanna = friends.”

  1. Cille says:

    Vad söta de är tillsammans! Jag får hem min lilla kattjej om 1,5 vecka – längtar!

    Ha en bra dag!

    Kramis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *