Gucci + Johanna = Soffmys!


Många gossedjur ska det vara… Johannas sköna nattlinne kommer från norska Lilleba.

Jag blir helt lycklig av att titta på den här bilden…  I kväll bäddade hjärtat så här mysigt åt sig själv i soffan och sen la hon sig ner och somnade sött (att hon en stund tidigare legat i sin säng och att jag läst ett par böcker lämnar vi utanför här 😉   Och det var inte bara Johanna som soff-myste i kväll, titta här:


Min älskade Gucci låg ovanför Johannas kudde/pute och slappade…

Jag tittade ju, som ni vet, på Svenska Hollywoodfruar ikväll och nu förstår jag varför det bara är Miss.Anka som fått så mycket uppmärksamhet 😉

Hoppas att du har haft en FIN start på veckan och att du njuter dina dagar?!  Imorgon är det tisdag och det ser jag verkligen fram emot 🙂

SwEeT dReAms! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Gucci + Johanna = Soffmys!”

 1. Helena says:

  Vilka söta bilder 🙂

  Jag tycker påminnelsen om Good enough i ett tidigare inlägg var jättebra! Det är så viktigt att lägga bort alla måsten och göra något roligt emellanåt! Jag skulle ha fixat och rensat inne igår men jag och barnen tog en pulkatur ute i stället. Måste också bara säga att jag har aldrig sett The Hills, äldsta dottern tittar på det men det är något som jag helt har missat. Svenska Hollywoodfruar har jag inte heller följt, har ju fått rapport via internet, tidningar och jobbet istället 😉 Ha en jättebra vecka! Sov gott!

 2. Anna says:

  Åhh, vad mysigt! Älskar när du bloggar om erat liv och hem! Och icke att förglömma – Gucci 🙂 Kraaam

 3. Ååå vad mysigt det ser ut! Min tjej är också helt tokig i gosedjur, hon får nästan inte rum själv i sängen ibland för alla katter,hundar o nallar 😉
  Gucci är ju så fin också!
  Ha en härlig dag!här har det snöat massor inatt.

 4. Ausra says:

  Visste inte att du hade Gucci hemma. Drömmer om att ha en katt hemma. Ha en fin dag!

 5. 🙂 galet söt katt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *