GUCCI THE CAT.

539d42919ecbb8171967d4d4cb99b52e-452x640

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon sweeties! 

Ny vecka –  nya möjligheter! det är verkligen något magiskt med måndagar alltså… de ger en känsla om att vi har möjligheter att starta om, mondays are for fresh starts helt enkelt!  och jag gillar det.  Och något som jag mer än gillar är min älskade Gucci och på morgon var han bara världens sötaste för han låg i den ena super cute pose efter den andra så jag passade på att knipsa några pics av honom. Tänk – han fyllde 12 år för några veckor sedan och äldre än det har ingen av mina tidigare perserkatter blivit (min förra blev 12) så ja, jag inser att vår tid tillsammans börjar bli mer och mer begränsad…  Har du någon erfarenhet av hur gamla perserkatter kan bli?

Anyway, igår målade och målade och målade jag och mitt i allt så undrade jag om det verkligen var en så bra idé att starta upp detta hallprosjekt helt själv, jag borde kanske anlitat en målare?, men, men nu är det som sagt ny dag och nya möjligheter! så när inlägget är postat åker målarkläderna på igen och sen, sen är det fokus källaren. Uff, detta evighetsprosjekt… Ska bli såååå ofattbart skönt då det är klart! 🙂

12523850_10153462012470796_6766574225529853881_n

När vi åt frukost på morgon så satt sötisen så otroligt fint i en av stolarna vid sidan om oss med tassarna  på ärmstödet. Mitt hjärta smälter alltid av att se på honom… tänk vilken harmoni husdjur sprider i ett hem… 

11219134_10153462013435796_8821716534140105135_n

Sen, då jag kom hem från att jag kört J till skolan, så hittar jag honom så här i hallen. Där låg han i sin finaste pose och väntade på mig…  Man kan ju inte bli annat än lycklig av ett sånt välkomnande! 

13000083_10153462014710796_5792205957184284004_n

Och han följer verkligen mig och är där jag är så så här sitter han just nu, på spisebordet där jag sitter och bloggar. Och nej, han får inte vara på bordet, bara lite, ibland… då vi är home alone

Nej, nu måste jag köra på här och det hjälper verkligen att solen strålar från en vackert klarblå himmel, det ger såååå härlig energi! Och du, du måste klicka HÄR ! för den här låten ger helt fantastisk feelgood & underbara summer feelings!

Önskar dig en riktigt, riktigt FIN start på veckan! Tänk möjligheter och håll fokuspositiva tankar…! Och du – ta fram den där notisen du skrev häromdagen med saker som du är BRA på och läs upp de högt för dig själv som måndagspepp! You goooo!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “GUCCI THE CAT.”

 1. Trude says:

  Kos deg med Gucci.
  Min perser, Bibbi, ble 18 år og min venninne sin ble 17

  • gizmolina says:

   Åhhh det var verkligen happy news!!! eftersom min äldsta blivit 12 så trodde jag nämligen att de kanske inte blev så mycket äldre… Så ja, detta var som sagt glada nyheter! 🙂

   Önskar dig den allra bästa måndagen Trude! Klem!

 2. Titti/Umeå says:

  Han ser så pigg och välmående ut Gucci.
  Var på kattutställning igår,där fanns många perser-katter.
  Fortsatt fin måndag.
  kram Titti i soliga Umeå.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina ord! Gucci hälsar och tackar för komplimangen! 🙂 Han har faktiskt “levt upp” efter att vi flyttade till hus! Gissar att han älskar den stora ytan han kan röra sig på + att han har möjligheten att vara ute lite… (men bara lite! på terrassen, han får inte springa lös). Låter kul med kattutställning! det var det många år sen jag var på.

   Önskar dig en riktigt härlig tisdag Titti! Kram!

 3. Ida says:

  Åh fina Gucci, han förgyller verkligen ditt hem med sina vackra ögon! Själv har jag två birmor & de sprider så mycket glädje varje dag. Min lilla kille bara ÄLSKAR dem & jag är full av förundran över vilket tålamod de har med honom!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fina ord Ida! Ja, Gucci han förgyller verkligen vårt hem och sprider riktigt härlig harmoni. Och så kul att du har birmor! Min dotter blev mer förälskad i vår älskade Gucci efter flytten, det är som att hon plötsligt sätter mycket större pris på honom och det är bara så underbart att se. 🙂

   Önskar dig en tisdag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 4. Finaste missen alltså. Ahhh vad jag älskar perserkatter, jag är ju gammal uppfödare av rasen 😉 Både långhår & korthår (exotic) Galet illa att min make är super allergisk mot katt, ja mot häst också… så här valde jag gubbe framför hobbies, haha

  Du, jag skall säga dig att du kan ha din fina kille i många år till. Mammas perser blev 18 år, så det är bara njuta åren vidare med din fina vän <3

  Kram fina du

  • gizmolina says:

   Åhh tusen miljoner tack fina du! 🙂 Men alltså har DU varit uppfödare av perserkatter? ? Det hade jag iiiingen aning om! Så fantastiskt kul! Men så förfärligt trist att din make är så allergisk… Tur du hittade en underbart söt hund som han tål! Och ja, den kärleken alltså, vad väljer vi inte bort för den? Ha, ha. Sen är jag SÅ happy över att höra åldern på din mammas perser. TACK! då kan jag förhoppningsvis se fram emot många till år med min älskade lilla Gucci.

   Önskar dig en magisk tisdag fylld av glittriga stunder fina du! Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *