GUCCI THE CAT.

11053235_10152670264180796_8785425613092561860_n

A kodak moment kl.23.25. Åh så glad jag är över att Gucci varit i tipp topp form igen. Lycka!

Ha, ha, check Gucci´s nya favoritplats! Inne i bokskåpet!  Han har legat där inne varje dag efter att jag flyttade ut skåpet till loungen. Så himla sött. Påminner lite om de där hyllorna i Fem myror är fler än 4 elefanter då man skulle gissa vad som ska bort?! Men här ska inget bort, här ska det bara piffas till! fast frågan är om jag har hjärta att fylla den där hyllan där han ligger… ? tror kanske inte det… 🙂

Oj, nu hoppade han ut och la sig i mitt knä i stället. Tror han känner på sig att jag ska resa bort för resväskan har åkt fram. Uff, varken han eller Johanna är speciellt glada i att jag ska vara borta några dagar. I kväll sa t.o.m. hjärtat att hon ska gömma mitt läppstift, eller mitt Bvlgari halsband, 2 ting som hon vet att jag aldrig reser utan, så att jag får söka dem så länge att jag missar flyget. Söta lilla darlingen… Nej, bäst att jag kör på här så jag kommer mig i säng i hyfsad tid.

Sweet dreams sweeties!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “GUCCI THE CAT.”

 1. Titti says:

  Fina kisse!
  Hoppas du får en trevlig resa. Spännande.
  Kram Titti

 2. Mimmi says:

  Så mysig plats Gucci måste få en fin kudde där så det blir ännu mysigare.
  Så nyfiken på vad nästa stopp på din “resa” är i vilket fall som helst så önskar jag dig lycka till.
  Och hoppas inte du boka med strejkande flyg.

 3. Lena says:

  Så spännande…. ser fram emot att få höra 🙂
  Trevlig resa

 4. Elisabeth says:

  Skjønt å se at Gucci koser seg og har fått en ny favorittplass <3
  Takk for all glede og inspirasjon du sprer på bloggen din, du er god!
  Ønsker deg en riktig god tur & en strålende dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *