H.A.P.P.Y. 12 DECEMBER 2012.

Allmänt

Dagens reminder: Ge aldrig upp!

Heeey sweeties!

Vilket magiskt datum vi har idag! 12 – 12 – 12  och jag har gråtit hela morgongen, inte bara över frustasjonen att betalningslösningen i min webshop ännu inte är OK ( den är på plats senare idag, fram till dess kan du mejla mig om du vill shoppa! gizmolinascloset@gmail.com )  utan även över alla som gift sig på Nyhetsmorgon. I know! Totalt crazy med så många vigslar i direktsänd TV och inget jag själv kunde tänkt mig men oroligt härligt att sitta och se på. Och vilken vigsel de fick med Robert Wells på piano, Mona Sahlin som vingselförättre, Bingo Rimér som fotograf och bästa floristen, konditorn etc. Skulle du kunna tänka dig att gifta dig live i TV?

Love her style!  Snyggt om man gifter sig borgerligt.

Nej, nu ska jag torka tårarna och piffa till mig.  Har öppet butiken kl. 13.00 (!)  – 17 i dag och jag är så glad över att jag har er fina bloggläsare! Ni är mina solstrålar ! och er positiva feedback lyser verkligen upp mina dagar.  Love you all !!!

Önskar dig en x-tra magisk dag denna 12 december 2012 ! 🙂

P.S Efterlyser Cessan som vann julkort från Petrified in Pink! Mejla mig! på: gizmolinas@hotmail.com så snart som möjligt.  Vinnaren presenterades i det HÄR blogginlägget.

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “H.A.P.P.Y. 12 DECEMBER 2012.”

 1. Domesticka says:

  NÄÄÄÄR ska ni gifta Er? Och vi vet att du redan varit gift men då var då och nu är nu! GIFT ER! Din karl borde komma hem och FRIA IDAG på detta magiska datum! <3

 2. Titti says:

  Absolut inte i TV!!…vi gifte oss romantiskt i Paris på svenska Ambassaden…..skulle gärna gifta mig igen, med samma man förstås, på stranden i Huay Yang.
  Men det var lite skoj att se!
  Fick precis mina stickers i posten från Petrified in pink….jättefina.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Visst är etiketterna de finaste ?! 🙂 Jag blev helt lycklig när jag fick mina i posten häromdagen. Petra är så duktig ! Låter underbart att förnya löftena på en strand…. hoppas att du får göra det en dag ! Njut dagen! Kram !

 3. Cessan says:

  Hej!! 🙂

  Såg efterlysningen! 😉

  Har mejlat dig :))

  Kram Cessan ❤

 4. Cessan says:

  Hoppas mejlet kommit till dig 🙂

 5. Cessan says:

  Har skickat till den adressen…

  Här är min:
  p-cessan@hotmail.com

 6. Jennifer says:

  Men vad trist att det inte löst sig med betalningen, hoppas det fixar sig snart!

  Ja så härligt med alla vigslar :). Ha en fortsatt bra 12/12/12. Kram Jennifer

 7. Frida-mor till fyra says:

  Nja jag hade nog gjort om vårt bröllop om jag hade fått välja igen. Vi åkte iväg i smyg till Köpenhamn och gifte oss, bokade en svit på det bästa hotellet och shoppade istället för att ha en stor bröllopsfest. Idag 7 år senare och fyra barn kan jag inte vara lyckligare.

  Hoppas du har haft en fin dag i butiken!

  Kram

 8. Bodil says:

  Det er alltid så koselig å lese bloggen din

 9. Bodil says:

  ops, resten ble ikke med! Men det jeg skulle si er at jeg gleder meg til webshopen er oppe å går! Masse lykke til, og tusen takk for at du sprer så herlig gledetil oss:))

 10. Anna says:

  Såååå, om frieriet är i box – gift er! <3
  Håller med Domesticka 🙂
  Och skönt att höra att det inte bara var jag som satt och tjöt till Nyhetsmorgon imorse 😀
  Njut kvällen! Kraaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *