H.A.P.P.Y.!

Allmänt

10418418_10152653764250796_5092277741584420041_n

Welcome to my new office! Ha, ha. Nejdå, bilden är gammal. Men den passade bra in.

Nej, nu är det hög tid för mig att berätta vad det är jag signat idag… det är en lokal mitt i stan! som i första omgång ska bli mitt kontor! och det känns bara hur BRA som helst!  och lokalen, som har 3 rum, passar perfekt till mina framtidsplaner så ja, idag är jag super H.A.P.P.Y.!!!  🙂

Nu ska jag och mina J göra oss klara för en kväll på Luleå Energi Arena. Först middag, sen basket och då vi kommer hem: bubbel för att fira!

Önskar dig en riktigt fin kväll!

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “H.A.P.P.Y.!”

 1. Pia says:

  Grattis ! Sedan måste du berätta vad för verksamhet du skall ha …..för jag tror inte du behöver ett kontor för att sitta och skriva blogginlägg .

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack! 🙂 Jag lovar att berätta mer då den dagen kommer…

   Önskar dig en underbar dag! Kram!

 2. Linn says:

  Grattis! Spännande med ett kontor, ser fram emot att höra om framtidsplanerna

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. Linn! 🙂 Jag gleder mig till att dela min resa i nya lokalen tillsammans med er läsare!

   Önskar dig den bästa dagen! Klem!

 3. Caroline says:

  Grattis, vad spännande!

 4. Grattis!vad roligt och det ska bli kul att se vad dina planer blir där,hoppas att vi får veta snart (= så kul att följa dig,man blir så inspirerad (=
  kramar

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för både lycka till och härlig feedback! 🙂 Jag kommer självklart att berätta mer då den dagen kommer…

   Önskar dig en magisk mars-månad! Kram!

 5. ullis says:

  Grattis!! Vad spännande!! Du ser allting ordnar sig till det bästa 🙂 Nu blir jag nyfiken vad du ska göra ….Kramar!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. Ullis! 🙂 Ja, livet är en spännande resa som blir vad vi gör den till… !

   Njut din dag och fyll den med lyckliga stunder! Kram!

 6. Linda says:

  Grattis! Spännande att få se vad du har för planer. Kan det vara en ny butik du tänker öppna kanske? Jag har ju följt dig sedan du drev butik i Oslo och du har flertalet gånger skrivit att utbudet inte är så stort i Luleå =)Kram

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Linda! 🙂 Jag är lite hemlighetsfull ännu om vad jag planerar att göra i lokalen men jag kommer självklart att dela med er då den dagen kommer…. Och ja, utbudet är uppe är katastrofalt jämfört med Oslo så nettshopping är min räddning… 😉

   Önskar dig en magisk dag! Kram!

 7. Anna says:

  Grattis! Så spännande. Nu blir jag nästan lite avvis! 😉 Ser framemot att få följa din resa! Lycka till med det du ska ta för dig!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för underbart härlig feedback & lycka till Anna! 🙂 Jag lovar att berätta mer då dagen är inne…

   Önskar dig en underbar start på mars! Kram!

 8. Grattis fina! Vad roligt – jag hoppas dina framtidsplaner involverar den coachutbildning som du gick, du verkade må så bra och verkligen brinna för den utbildningen så det vore kul om du hittat ngt sätt att följa upp den (sen är ju även jag intresserad av sånt då jag är beteendevetare☺)!
  Stor kram!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för fina ord Charlotte! 🙂 Ja, coachutbildningen är det bästa jag gjort och jag brinner verkligen för att sitta i samtal med mina klienter så mina planer involverar absolut den utbildningen… Men mer om vad jag kommer att driva med i lokalen berättar jag då dagen är inne…

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 9. Jonas says:

  Så jävla bra – KÖR!

 10. Monica says:

  Gratulerer! Dette blir spennende å høre mer om

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Monica! 🙂 Jag lovar att ni ska få följa min resa i nya lokalen… !

   Önskar dig en magisk dag och en solig Mars! Klem!

 11. Camilla says:

  Grattis! Så kul att få vara med på ännu fler spännande händelser! Tack för att du delar med dig så generöst! Stor kram och ett stort Lycka till!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för både grattis och härlig feedback Camilla! 🙂 Nu blev jag glad! Och jag kommer självklart att berätta mer om mina planer längre fram.

   Njut din dag och ta tillvara Mars! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *