H.a.p.p.y. feets !

Allmänt

Johannas nylackade tår med söta små blomster (hon gjorde helt likt på händerna). Skor = Crocs.

Tittut i natten !  Jag veeet, vad jag gör jag vaken den här tiden (klockan är ca 03 här i Phuket) ?  Precis som igår så somnade jag med J och vaknade igen runt 01,  helt hopplöst…. Har lite mycket att tänka på om dagen så det är en av förklaringarna till att jag inte får sova så bra. Hoppas att jag får bättre ro i själen snart…

Fick i alla fall slappa av en liten stund idag då jag och lilla J drog på SPA för att fixa fötterna. Hade inte tid till fotmassage men en mini pedikyr + franskt lack blev det och sen fick jag vänta på J som fick små söta blomster på både tår & händer och som hon koste sig !  🙂

Happy J ! i cute klänning från H&M.

Regn ute & SPA inne.

Och gissa vad som hände då vi satt där inne på SPA:et?  Det slutade regna och började spricka upp. Är inte det bra ironiskt ?   jag fick ju liiite solstress 😉   så då vi kom hem fick vi en skön time ute på terrassen och nu kryssar jag alla fingrar för att vi ser ännu m.e.r. av solen i morgon för nu längtar jag efter en dag på beachen…. !

P.S  Shit! nu vräker regnet ner igen ute. Hoppas det bara är i natt. Och på tal om regn:  det kom dubbelt så mycket regn här hos oss idag som det kommit totalt sett i hela juni i Sverige. i antal mm alltså. 

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “H.a.p.p.y. feets !”

  1. Annette says:

    Ååå, så søte tær 🙂
    Johanna er jammen heldig!
    Håper du ikke har noe ubehagelig å tenke på, krysser fingrene for at alt løser seg! Du har en fantastisk positiv innstilling, og en utrolig energi -håper du sover godt nå!

    Klem fra Norge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *