H.A.P.P.Y. FREDAG!

tumblr_marcltO7Z71rqpl7jo1_1280

HAPPY fredag sweeties! 

Här går det undan i svängarna på morgon! Jag har precis burit upp ett par granar från källaren (oh yes – nu kör vi!)  och strax ska jag iväg till skolan och se då Johanna är med på Öppen Scen, en happening där barnen får showa framför alla klasser på skolan (eller inte alla, det är för årskurs 4-6) och idag ska J dansa tillsammans med en kompis. Gleder mig till att se!

Och på tal om festligheter så var vi och firade 2 av Johannas kusiner i söndags, efter vår mysiga lunch. Tror vi var närmare 30 personer på plats och det var som alltid riktigt trevligt! 🙂

14947748_10153949215345796_3849943727674893753_n

Happy Birthday  fina Martine & Hedda!  (det är JIG´s syster som håller i kaken).

14993429_10153949222065796_2738181238955994490_n

Jag packade in gaverna i gaveeske + silkepapir från Søstrene Grene. Älskar presentboxen. Den borde jag köpt fler av….

15055789_10153949218610796_6781890358103360796_n

Fina kusiner.

14962704_10153949216830796_201299322847082868_n

Vi var såå mätta och nöjda då vi lämnade kalaset…!  (tusen tack för oss Eli & Co.).

Nej, nu är det bäst jag kammar mig så jag kommer mig i väg i tid. Och du, missa inte att KYGO släpper en ny remix idag, av en av mina favorit låtar så det måste ju bara bli FAB!!!

Önskar dig en festlig, glittrig & riktigt, riktigt härlig fredag!  🙂

P.S jag älskar det flöde av kommentarer som droppar in här om dagen. det är dialogen med er som gör alla timmar med bloggen SÅ värt det! 

Kramar & kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “H.A.P.P.Y. FREDAG!”

 1. Camilla says:

  Ja har fått litt julestemning allerede, tatt frem hvite puter m gull på og nesten ferdig m julegavene

  • gizmolina says:

   Låter underbart! Tänk vilken make-over man kan få till bara av att byta ut några kuddar. Love it! 🙂 Och att du är färdig med julegaverna är inget annat än väldigt imponerande! önskar att jag också var det… men har i alla fall startat, alltid något…! 😉

   Önskar dig en magisk måndag Camilla! Klem!

 2. desssan says:

  Jag väntar nog till december innan jag börjar med julpyntet men ska försöka få till de flesta julklapparna nu i november hade jag tänkt! Så du får gärna komma med julklapps tips till både barn tonåringar och vuxna redan nu om du vill. Trevlig helg!

  • gizmolina says:

   Åh julklappstips… Vilken kul önskan! Jag ska absolut försöka dela mina tips med er! 🙂 Har själv en plan om att bli färdig med årets gaver tidigt i år för jag har en dålig vana att alltid vara ute i sista sekunden… Så – tack för julklapps-pepp. Det behövde jag !

   Njut din måndag och happy new week! Kram!

 3. Marit says:

  Jag har också smygstartat med julen. Efter en stor dos med inspiration från dig så köpte jag idag min första husgran 🙂 Eller rumsgran som det hette på Ikea.

  • gizmolina says:

   Åh så underbart att höra att jag inspirerade dig att shoppa en husgran! 🙂 De är ju SÅ fina! och på IKEA tar de så bra pris för de, 100 kr mindre än i blomsterbutikerna… så – en till fick bli med mig hem då jag var dit i helgen!

   Önskar dig en underbar start på veckan Marit! Kram!

 4. Lotta - mamma till Alicia, Oliver och ängeln Philip says:

  Idag smygstartade vi med att sätta upp belysning ute, det är ju så mörkt och ljusslingor kan man faktiskt inte ha för många av, eller hur? Nu ska vi njuta nystädat hus med hemmagjord pizza (bäst) och ett glass rött. Mums. Kraaaam och trevlig helg ♡

  • gizmolina says:

   Nej, man kan a.l.d.r.i.g. ha för många ljusslingor! Jag ska faktiskt ut och shoppa en till idag…. Love it! 🙂 Så – låter underbart att du smygstartat och satt upp belysning ute! vi behöver det i novembermörkret. Och nystädat hus… finns inget som ger mer feelgood….! Önskar att jag var bättre på både på att ha det och att göra hemmagjord pizza…

   Hoppas att din helg blev magisk och jag önskar dig en strålande måndag! Kram!

 5. L says:

  Du gør alltid så fina inlægg!

  Har du tænkt tanken att blogga på en portal så att du får løn før allt jobb du lægger ner på bloggen?

  Ha en trevlig lørdag kvæll!

  • gizmolina says:

   Men åhhh tusen 1000 m.i.l.j.o.n.e.r. TACK för magisk feedback L! Nu blev jag verkligen SÅ glad! 🙂

   Och jaaaaa, jag önskar av hela mitt hjärta att jag tjänade pengar på min blogg och kan bli helt förtvilad över att jag inte gör det och att det finns de som har betydligt färre läsare än mig som tjänar mer. Det känns, helt ärligt, orättvist med tanke på det jobb och den tid jag lägger ner på min älskade Gizmolina.Så ja, ett mål är absolut att bloggen ska generera en OK intäkt. och skulle någon stor portal höra av sig så välkomnar jag det med öppna armar. (har blivit erbjuden att blogga för ett par portaler genom åren men då har jag tackat nej, idag tänker jag dock lite annorlunda…).

   Önskar dig en magisk dag och tusen TACK för att du peppar mig att ta tag i intäktsbiten! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *