H.A.P.P.Y. fredag!!!

Allmänt Thailand 2012

Sunwing Resort & SPA Bangtao Beach idag runt kl.18. Min klänning = dagens shopping.

H.A.P.P.Y. freeedag sweeties!

Vi girls kom nyss hem från en härlig dag uppe på Sunwing i Bangtao och Johanna har verkligen haft the time of her life  med sååå mycket kul aktiviteter. Och själv har jag jobbat på brännan och varit iväg på en liten shoppingtur som ni ser resultatet av på bilden 😉

Nej, jag låg inte ner, bilden bara blev sån nu… 😉

Det har varit suuuper väder och jag ska ta och hoppa i duschen nu och tvätta bort sanden runt tårna.  Hoppas att du också har en F.A.B. fredag?!

VaRmA kRaMaR!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2012 | 7 Comments

7 responses to “H.A.P.P.Y. fredag!!!”

 1. CHIRRE says:

  Vilken härlig bild! Jag var på Samui mellan 26/12 och 4/1 och det var riktigt dåligt väder! Ösregn, åska, strömavbrott osv:( men nu är jag i Singapore och här skiner solen 😀 måste bara fråga om du funderar på att åka till Singapore nån gång igen?:) kram!

  • gizmolina says:

   Tack! 🙂 Åh nej vilken otur ni har haft med vädret 🙁 Här i Phuket har det varit bättre…! Lyckost dig som är i Singapore! Jag var där 2008 and I loooove it ! så ja, jag kommer absolut att resa tillbaka dit en gång ! Njuut dina dagar där ! Kram ! 🙂 P.S om du söker på Singapore på min blogg så hittar du mina blogginlägg från mina dagar där.. vi reste dit för att förnya vårt visum till Thailand då vi bodde här i 6 mån.

 2. Casaofmia says:

  Underbar klänning, fin färg på dig kram

 3. Irene says:

  Skjønn kjole, kjøp med noen som du kan selge til oss i butiken din da vel? vi mammaer trenger sånne kjoler til sommeren, Supre og ta på når vi skal på stranden osv… Her blir det playdates med 4 kids i dag så mor får nok å holde på med; )) og dagens viktigste gjøremål; Innkjøp av friske tulipaner. Ha en fabelaktig lørdag. Klem

 4. ISLANDSMAMMA says:

  Mmmmmm bränna låter som en dröm 🙂

 5. Isabella says:

  åååh vilka härliga bilder, blir så himla ressugen när jag ser detta!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *