H.A.P.P.Y. FRIDAY!

Allmänt

large

Dagens tänkvärda.

Happy friday sweeties! 

Åh så härligt det är att kunna sitta ute på terrassen i sitt alldelens egna hus och blogga!  Luleå bjuder dessutom på strålande vackert sommarväder så ja, detta måste ju bara bli en b.r.a. dag!

Och igår hade jag finbesök av en journalist + fotograf från en lokal tidning, (mer om det i nästa inlägg), + att vår 3:e och allra sista flyttbil kom på eftermiddagen. Oh my..  plötsligt blev det totalt kaos här igen och källaren är proppfull… Hmm… vi måste verkligen rensa & röja bland allt som kom och köra värsta utförsäljningen vid tillfälle (+ kasta massor).  Men idag tänker jag inte röra något av det där, istället tänker jag fokusera på de kartonger som står i köket också ska vi ta en tur ut och se om vi hittar ett parasoll till terrassen (tack för tips på instagram) . Sen vill hjärtat väldigt gärna till Teknikens Hus OM det blir mulet för om solen fortsätter att stråla så ska dagen definitivt njutas u.t.e. ! 🙂

11855734_10152995405280796_1802674140827192078_n

Här är jag i nattlinnet ute på terrassen på morgon och plötsligt ville Gucci vara med på bild. Söta lilla älskade Gucci. Han har verkligen blomstrat sedan vi flyttade till hus och myser mer än någonsin.

11800288_10152995474200796_3704060168479527008_n

Jag köper helt crazy mycket magasiner varje månad men det är som jag läser så mycket i som svenska mama. Den är en klar favorit!  Och ingen morgon utan juice (jag dricker inte kaffe) men strax blir det smoothies in the house för idag ska jag packa upp en godsak

Nej, nu ska jag ta och söka fram vispen så att jag kan fixa pannekaker till Johanna.

Önskar dig den allra bästa dagen! och kom i håg – bubbles i kylen! 😉

Kramar & Kärlek!

P.S. Tusen miljooooner T.A.C.K. för all omtanke, kärlek & pepp som jag fått av er i förra inlägget. Jag blir helt rörd…  Svarar på alla kommentarer så fort som jag har bättre internet.  Love you !!! 

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “H.A.P.P.Y. FRIDAY!”

 1. Titti says:

  Vad härligt att Gucci sitter ute och myser.
  Köper också Mama ibland, som senaste numret.
  Eva Röse är bekant, hon är i vår by Huay Yang på vintern.
  Bor i ett av Kjell Bergqvists hus.
  Trevlig fredag.
  Kram Titti i sommarfina Umeå

  • gizmolina says:

   Ja, han älskar att vara ute på terrassen, eller att ligga i ett av fönstren, i vinterhagen, och chilla… En riktig livsnjutare är han! 😉 Och ja, det står om att hon bor i Thailand några månader varje år i intervjun. Det önskar vi också att vi kan göra igen, blir kanske enklare med skolan nu då vi bor i Sverige? Vi håller tummarna för det!

   Önskar dig en riktigt festlig & härlig fredag! Kram! 🙂

 2. Marie says:

  Så herlig! Det ser alltid så hyggelig ut og så herlig med katten som slapper av 🙂

  Jeg ville bare tipse deg om at bladet Porter har svært god pris hvis du abonnerer på det! Jeg betaler litt over 400 ,- for et år og får det hjem i postkassen med fantastiske covere! Jeg elsker bladet, og handler det uansett, så det er en god pris 🙂

  Ha en fin helg!

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 tack för tipset Marie! 🙂 Det bladet är SÅ bra så det måste jag också kolla upp abonnemang på för jag tror inte det säljs här uppe i norr… Och ja, Gucci sprider så mycket harmoni runt sig. Han har verkligen blomstrat sedan vi flyttade till hus och stor koser sig!

   Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *