H.A.P.P.Y. H.A.L.L.O.W.E.E.E.N.!!!

Allmänt

H.A.P.P.Y.  halloween sweeties!

Ä.n.t.l.i.g.e.n.!!! sa Johanna då hon vaknade på morgon och flög upp ur sängen! Sen hoppade hon i sina finaste kläder: paljettbyxor + vit bluse + svarta lackskor. Det är ju halloween mamma, då vill jag vara fin!  sa hon och fin var hon verkligen!  🙂

Efter att jag lämnat henne + en stoooor påse med gaver till hennes fröknar (jag har städat i kaoset….)  så körde jag inom Baker Hansen och lyxade till det med xtra god frukost och där var personalen fullt utklädda så jag hamnade verkligen i halloweenmodus. Ska ta och pynta lite här hemma nu och i eftermiddag ska jag hämta 2 girls på AKS som är v.ä.l.d.i.g.t. klara för att klä ut sig och gå runt och knacka dörr.

Gårdagens på Hotel Continental: blusen = garderobsfynd!, kavaj från min webshop, jeans Anine Bing.

Ska ni också gå Trick or Treat i kväll?  berätta gärna hur ni ska fira dagen! 🙂

Oavsett vad dina planer är så önskar jag dig en riktigt riktigt spooooky halloween fylld av spöken & bus!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “H.A.P.P.Y. H.A.L.L.O.W.E.E.E.N.!!!”

 1. katta says:

  Happy halloween själv;-)
  Vad är det för fint mobilskal du har nu? Har sökt ditt fina Kate spade utan att lyckats så jag söker fortfarande.. blir kanske Thailand i vinter så får vänta till dess annars. Suck, gillar inte att vänta!
  /K

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Mitt mobilskal kommer från Marc by Marc Jacobs och finns i butik nu i flera färger. Jag har det som är grått + guld. Love it! Håller tummarna att du får tag både i det + Kate Spade !!! och jag veeeet, vi vill ha det vi vill ha NU på en gång 😉 Happy torsdag! Kram!

 2. Veronika says:

  Önskar er Happy Halloween!

  Jag har köpt godis och kommer no Halloweenfika. Men ikväll ska jag träna agility i en inomhushall med hundvänner. Kanske får köra en trick or treat med dem, fniss =)

  Hoppas att ni får en rolig kväll!
  Kram kram

  • gizmolina says:

   Det låter som en riktigt fin dag! och ja, du får ge hundarna lite xtra godis i kväll 😉 Happy halloween !!! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *