H.A.P.P.Y. H.A.L.L.O.W.E.E.N.!

7e859653ac3508d1ada6a19a406002cf

Passande reminder en dag som denna.

H.A.P.P.Y. HALLOWEEN sweeties! 

Tänk att det är den 31 oktober idag och att vi får hälsa November välkommen i morgon! Den här tiden på året är verkligen ett race där nyårsraketerna är målet så det gäller att stoppa upp och njuta också och därför tycker jag att den här dagen är så kul!  Den kryddar höstmörkret och känns som ett avslut på hösten innan vi går in i nästa fas: julen! för nu mina vänner är det julenissar på coca cola flaskorna och julgodis vid varje kassadisk i matbutikerna. Men som sagt, det tar vi på måndag för nu kör vi halloween först!

Och här i Casa Gizmolina är bordet dukat och jag väntar på att ugnen ska bli varm så att jag kan slänga in chokladkakan. Som ni vet så är jag inget bakproffs direkt men en enkel Långpanne kake med spöken på ska jag nog klara att få till (hoppas jag…).  Sen, när kakan är i box, så ska jag ge mig ut och shoppa ketchup för det glömde jag då jag var i butiken  (oh yes, här har jag hunnit med både mat & bubbles shopping på morgon)  och jag har en såååå cool idé med hur jag ska servera ketchupen….  Ni ska få se senare! 😉

10687091_10152380993500796_4623878715751759662_n

Dukning – check

Nej, nu måste jag köra på här också väntar jag ett bud också med den Audio Pro som jag gick och vann (ni vet den underbara rosa som jag tävlade om på instagram). Det blir helt perfekt att den kommer idag så att kidsen kan dansa till Ghostbusters och andra passande låtar i kväll.

Önskar dig en festlig, läskig & FAB dag!!!

Och kom i håg: let your faith be bigger than your fair….! 😉

Spooky kramar!

P.S bubbles & dipp in i kylen.

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “H.A.P.P.Y. H.A.L.L.O.W.E.E.N.!”

  1. elin says:

    Ha en fantastic halloween! Og god helg! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *