H.A.P.P.Y. L.Ö.R.D.A.G. !

Allmänt

Godmorgon mina solstrålar !

Vilken lyx att vakna till strååålande S.O.L. från klarblå himmel!  🙂

Jag sitter ute i solstolen på terrassen och bloggar (hur härligt som helst!) och väntar på att vi ska få våra nya utemöbler monterade.  Sen sticker jag till butiken för på er begäran så har jag S.O.M.M.A.R.Ö.P.P.E.T. idag mellan kl. 13.00 – 15.00. Kickar igång -70% på de vår/sommar kläder som är kvar så idag kan du verkligen fynda !!!  också har jag fått in super fina N.E.W.S. från svenska Valerie + danska Custommade så hoppas vi ses !

Dagens shoppingtips hos Gizmolina   = Bästa sköna musiken till en solig kväll på terrassen.

Shoppingtips # 2 =  snyggaste klänningen från Valerie till kvällens fest / middag / girls-night-out. Nu på -70% rabatt (crazy billigt).   

Önskar dig en alldelens underbar lördag fylld av solsken !  Och stort G.R.A.T.T.I.S.  på namnsdagen till alla  JOHANNA idag !!!  vi ska fira med chokladtårta hos oss!   🙂

LoVe !

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “H.A.P.P.Y. L.Ö.R.D.A.G. !”

 1. fru Svensson says:

  Grattis Johanna,gott med chokladtårta 😉

 2. Titti says:

  Grattis Johanna på namnsdagen…..jag har grattat min dotter Johanna också!
  Den enda av mina barn vars namnsdag jag visst kommer ihåg…det påpekade Rickard yngste sonen!!
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Bättre komma ihåg en än ingen! 🙂 Kul att din dotter också heter Johanna. Det är så fint namn ! Kram !

 3. Malin says:

  Tack för dina underbara inspirations tavlor, får mig nästan alltid att tänka till!! Och bli på bättre humör!! Synd att jag inte är i Oslo än och kan rea shoppa, men snart så!! Kramar

 4. Johanna says:

  Grattis till söta Johanna! Jag heter också det! 🙂 snart skall vi fira med lite iste på balkongen!

 5. Trine says:

  Hva er prisen på valerie kjolen nå?
  Hvilke str har du?

  God lørdag 🙂

  • gizmolina says:

   Jag tror priset bara blir ca 550 nok. Nästan för bra för att vara sant… ! Osäker på vilken storlek jag har kvar ? Kan checka ! Mejla mig om du är intresserad av att shoppa : gizmolinas@hotmail.com Klem ! 🙂

 6. Reidun says:

  Gratulerer til Johanna!! Skulle gjerne vært på salg men for komme å se på høstnyhetene..ha en fin kveld!!

 7. Hanna says:

  Grattis Johanna! Och AnnaStina, jag måste bara säga TACK för en otroligt inspirerande och härlig blogg! Jag har läst sen säkert 4 år tbka ( minst) men har varit riktigt dålig på att kommentera de senaste åren (!)….. Men du fåror alltid att le lite extra, trots att vi aldrig ens träffats, så imponerad av din starka positiva varma personlighet som du förmedlar genom bloggen – fortsätt att stråla! Du påverkar mig verkligen! 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för fantastisk feedback ! Vilken underbar kommentar att få just i kväll ! Nu blev jag verkligen SÅ glad !! 🙂 Tack Hanna ! Önskar dig en underbar söndag och en fin fortsättning på sommaren ! Kram ! 🙂

 8. Magdalena says:

  Grattis Johanna!
  Önskar att kunde vara i din butik nu 😉 Har du kanske poncho från Linne of Oslo på rea (drömmer nog…)
  Kram, Magdalena

  • gizmolina says:

   Johanna hälsar och tackar ! 🙂 Jag blev utsåld för den där ponchon nästan direkt då den kom in så tyvärr har jag ingen kvar. Men ! jag får snart in en uuuunderbar höst-poncho från Line of Oslo så håll utkik ! Kram !

 9. Annika says:

  Åh klänningen från Valerie är helt underbar, skulle passa perfekt på ett dop jag ska på i augusti.. Jag är intresserad om det skulle finnas rätt storlek kvar och om du kan skicka…? Längtar tills din weshop öppnar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *