H.A.P.P.Y. NEW WEEK!

Allmänt Interiör inspo. Quote

Happy new week kära vänner! 

Ny vecka – nya möjligheter! Det är en härlig känsla! Men det var ingen jätte härlig känsla här hemma på morgon för vi var såååå i tvil om J skulle gå till skolan eller inte?!  Hon var nämligen inte helt i form, lite huvudvärk och riktigt snuvig,  men hade ingen feber så ja, till slut kom vi fram till att hon går till skolan och känner sig för så får hon hellre ringa om hon behöver komma hem och vila. Det är inte lätt att veta vad som är rätt val alla gånger…

Och på tal om val… idag ska jag spika inredningen till badrummet i källaren för nu börjar vi, kors i taket, att bli färdiga med allt där nere. Det enda som återstår är val av belysning + toalettstol + badkar + dusch + + + ….  och jag sliter med en enorm beslutsångest men nu får jag helt enkelt ta mina val för det är HÖG tid för det.  🙂

 

Det som hela tiden har varit min utgångspunkt är badrummen på Hotel Diplomat. Vita, enkla och fräscha!  Så, vi har gått för vitt kakel och marmorerade plattor på golvet också  tänker jag mig en inredning i stil med detta, men – jag behöver plats till handdukar etc. så – måste bli en lösning med hyllor under vasken.

Sen är jag svag för runda speglar så ja, inte lätt att välja som sagt. Ha, ha. Jag kommer oavsett att gå för vit interiör, också kanske gulddetaljer…  

 

Nej, bäst jag tar tag i dagen här nu så jag önskar dig en magisk start på veckan! Och du, jag uppdaterade London dag 2 inlägget igår men kom inte helt i mål så forsätter med det under dagen idag.

Happy new week! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Interiör inspo., Quote | 4 Comments

4 responses to “H.A.P.P.Y. NEW WEEK!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Du har verkligen fått mig att få upp ögonen för runda speglar så läckert. Önskar dig med en magisk start på veckan

 2. Frida says:

  Åh jag förstår dig till 100 procent ifråga om man ska hålla barnen hemma eller inte. Det är sååå svårt och jag hade samma dilemma imorse med min lilla kille. Nu fick han vara hemma men han var nog lite väl pigg egentligen. Hoppas inte Johanna har blivit sämre.

  Det ska bli så spännande att få se dina val kring badrummet sen. Det måste vara det svåraste rummet att fatta beslut kring och jag kan säga att jag ångrar våra val i vårt stora badrum. När jag ser dina inspobilder så blir jag ännu mer övertygad om att vi borde göra om det. Vitt, marmor, guld och en rund spegel vore ju en dröm! Oavsett vad du väljer så är jag övertygad om att det kommer att bli superfint!

  Kram

 3. Nina says:

  Det er så utrolig kult og inspirerende å lese bloggen din! Det er virkelig en “fele-good-blogg”. Gleder meg hver dag til det neste innlegget Fortsett med inspirasjonen, tipsene, reisebrevene og hverdagsglimtene. Jeg digger det!
  Ha en super kveld!!
  Stor klem fra Holmestrand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *