H.A.P.P.Y. V.A.L.E.N.T.I.N.E.

H.A.P.P.Y.  V.A.L.E.N.T.I.N.E. sweeties !

Eller grattis på Alla Hjärtans Dag som man säger i Sverige !  eller ja, vad säger man egentligen i Sverige?  Oavsett så skickar jag alla er underbara bloggläsare massor med xtra mycket  ♥ K.Ä.R.L.E.K. ♥ i dag !!!

Jag gillar sånna här dagar. Tycker att det är mysigt att få skicka kärleks meddelanden till familj & vänner (det kan man så klart göra 365 dagar varje år, men ändå, lite mysigt med en kärleksdag mitt i vardagen) och lilla J fick en söt chokladbamse på morgon (som hon får äta i kväll) .  Och igår, då J hade playdate, så fick de göra valentineskort till mamma & pappa så jag ser ett litet konvolut med mitt namn på här hemma…. 😉

Den här bilden är kärlek för mig.  (foto : Jonas Norén).

Puss på dig mitt hjärta! Bilden är från mitt bloggarkiv, 17 maj 2010.

Önskar dig en dag fylld av ♥ kärlek  ♥ & lyckliga stunder !  🙂

P.S jag firar dagen med att bjuda på ett amazing erbjudande i min webshop. Mer info. kommer.

PuSsAr & kRaMaR!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “H.A.P.P.Y. V.A.L.E.N.T.I.N.E.”

 1. Titti says:

  En hjärtligt fin dag önskas dig….alltid trevligt att ha något att fira!
  Kram Titti

 2. Agneta says:

  Dagen till ära vill jag bara tala om att för fem år sedan, 22 januari 2008, klev jag in i blogg och jag är faktiskt kvar här än! Skulle ju givetvis skrivit detta på fem-årsdagen men vi var i Thailand då så sitta vid datorn var liksom inte så angeläget. Du sprider så mycket glädje och inspiration så din blogg är faktiskt den enda, förutom dotter och svärdotters, som jag besöker. Allt gott till dig och dina J’n! Kram

 3. Lena says:

  En härlig dag önskar jag dig också – din blogg är den bästa – den sprider värme och glädje. Ser alltid fram emot ett inlägg från dig. Dålig ibland på att kommentera, men jag får bättre mig 🙂
  Fina bilder från Thailand !!

 4. Pethra says:

  Det är alltid mysigt med dagar som man kan fira lite extra, speciellt i detta grå och trista väder. 🙂

  En glad alla hjärtans dag till dig och fina Johanna!

  Kramar

 5. Josefine says:

  BÄSTA tipset! Ska låta Elian och hans kompis göra detsamma idag. Då blir några mammor och pappor extra glada.

  Stor <3kram till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *