H.A.P.P.Y.

Alltså hur snälla söta & underbara kunder har jag ? Se vad jag fick idag! Utan någon som helst speciell anledning och min fina kund har dessutom uppmärksammat att jag gillar Plopp på min blogg.  Tusen miljoner tack!

You make me very H.A.P.P.Y.!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “H.A.P.P.Y.”

 1. Viv says:

  🙂 Takk for i dag!

  Veldig stille her hos deg i dag?! Men jeg er i alle fall på plass igjen, og venter spent på bilder av Zara-shoppingen 🙂

  Klem

  • gizmolina says:

   Det är ju JAG som ska tacka !!!! 🙂 så otroligt snällt av dig att komma in och ge mig både tulpaner & plopp! 🙂 Och ja, såg nu att det varit en ovanligt stilla kommentar-dag, kanske många varit på ute på shopping? 😉 Jag får fota min Zara shopping imorgon i dagsljus, fick inte tid till det denna tokiga dag… Njut kvällen! Klem ! 🙂

   • Camilla says:

    Hej A-S!!
    Ja oh my, du har verkligen snälla och omtänksamma kunder fár jag säga! Men det tror jag att du ocksá är – sá när man ger mycket av sig själv till andra människor pá mánga olika sätt, ja dá fár man ocksá mycket bra tillbaka a´la “what goes around comes around” 🙂
    Mánga kramar till dig,
    //c.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *