H.Å.R.E.T.

Allmänt

Dagens selfie, runt kl.12.15, efter att jag rullat håret. 

Kom på att jag inte visat er hur mitt hår ser ut utsläppt efter att jag tog ur mina extensions så, voilá!

Jag har inte bestämt mig för om jag ska köra på med nya igen eller inte… först kändes det självklart att göra det men så har jag fått så många positiva kommentarer på håret efter att jag tog ur dem + att jag kan tycka att det känns fräscht att vara utan så jag får se hur jag gör?  Du får gärna hjälpa mig i min beslutsångest och säga vad du tycker?

Nu sitter jag med skorna på och är på väg ut genom dörren, ska bara försöka få Gucci att sluta äta på hortensian först…

See you later darlings!  🙂

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “H.Å.R.E.T.”

 1. Titti says:

  Jag tycker ditt hår är supersnyggt och ser väldigt naturligt ut nu. Och det lilla extra att ha det uppsatt som du haft. Ser sofistikerat ut. Ska försöka mig på nått liknande. Nån dag när jag orkar dra ur min hästsvans! 🙂

 2. Monica says:

  Jeg syntes du er finere enn noen gang jeg….og du har alltid vært flott, men dette kler deg kjempegodt. Let it be, er min oppfordring 🙂 Ha en herlig dag! 🙂

 3. Mingar says:

  Du behöver definitivt inga extensions! Ditt hår är väldigt fint precis som det är. Det ser både fräscht och naturligt ut.

 4. Anna says:

  Tycker du är så fin som du är nu. Så kör för det du 🙂

  Kram Anna

 5. Pia says:

  Ditt hår är jättefint au naturel! Själv är jag i valet o kvalet – klippa den utvuxna pagen eller inte 🙂

 6. Carina says:

  Du är jatte fin i håret naturellt!
  Jag har haft extentions själv och tagit ur dom för ett tag sedan, jag kommer aldrig sätta i dom igen. Vad jag hört av andra och tycker själv är att det är en nedåtgående spiral med extentions.
  Så kör naturellt det är jätte fint hår du har, själv har jag och min frisör lagt upp en två års plan för att komma tillbaka med mitt hår dit jag vill komma på ett naturligt sätt.
  Så You go natural Woman!!!!! 😀

 7. Cecilia says:

  Du är så fin som du är så du behöver absolut inte extensions!!!!!! 🙂

 8. Petra says:

  Du är alltid så tjusig men nu är du som absolut finast i håret tycker jag! Och du är även en glädjespridare och bästa bloggaren, tack!

 9. Annie says:

  Du ser helt fab ut..Kör du ett tag på den frisyren, klär dig jättebra!!! Kram

 10. Annette says:

  Du er kjempefin på håret, behold det naturlig!!
  Du ser alltid så fresh ut, og dine kloke ord blir virkelig verdsatt!
  Du hadde passet perfekt til å jobbe som coach!
  Når man får så mye energi, kan jeg bare se deg 100% for meg i en sånn jobb!!
  Jeg merker selv at jeg tappes for mye energi når jeg føler at jeg har hele ansvaret for barna i tillegg til full jobb! En ting er hvis man er innstilt på det en periode, men en annen ting er hvis mannen alltid jobber overtid og prioriterer bort lekselesing, middag, fritidsaktiviteter ol.
  Da blir det lite tid til seg selv, og jeg føler jeg løper fra sted til sted!
  Hvordan føler du ang dette når du er så mye alene med J?
  Du virker superflink til å rekke over alt og få tid til venner og sosiale ting 🙂

 11. Jeanette says:

  Det er SUPER FLOT til dig, Gizmolina 🙂 So, go for it!!!! Der er noget helt 1960’er agtigt over din frisure, som bare klæder dig SÅ GODT!!!! 🙂
  Knus fra
  Jeanette

 12. Kristine says:

  Blir i godt humør av å se på bildene av deg, HERLIG 🙂

  Syns du er kjempefin på håret. Du er også fin med de lange lokkene, heldige du 🙂

  Nyt tirsdagskvelden, nesten snart helg !

  Nå må jeg ut å få inn igjen 8- åringen, hun er ute og sykler i gata.

  Nyt 🙂

  Klem K

 13. Anna says:

  Du är alltid. ALLTID. Helt fab AnnaStina!! Men den looken du har just nu känns modern, fräsch, sexig och framförallt så är du såå snygg i detta. Liksom ÄNNU vackrare än tidigare. Hoppas du förstår mig rätt, du är så himla fin!❤️

  Tack för tidigare tisdagspepp, du är amazing! Vad som än händer så kommer det reda sig fint och jag skänker dig kraft, glitter och kärlek på vägen!!:) Och DU finns på min inspirationslista och häromdagen även på min lista “dagens 3 bästa” (med videon – vet att jag tjatat om den, men älskar!!)

  Hoppas dagen din varit fin hjärtat och att du känner dig precis så smashing gougeous som du faktiskt är!! Wow!!

  Pussar & glitter

 14. Elin says:

  Kjempefin både med og uten extensions, men litt mer klassisk vakker uten!

 15. Camilla says:

  Å så fint, du er så smashing alltid, men må si som de andre her at du er nesten enda finere uten extension. Du ser mer sofistikert og ekte ut på en måte. Ville beholdt det sånn jeg også. Og tenk så mye penger du sparer og tid 🙂 Klem

 16. Mari says:

  Du ser bare SÅ chic og classy ut med ditt eget hår, så kjør på det en stund!!! Wowsie!! Hot mama!

 17. anna says:

  Jättefin bild. Tycker utan för att det är naturligt och jättefint. Måste kännas skönt utan nu. Upplevde du att du tappade mkt hår när du tog ut löshåret? Du är ALLTID vacker!!

 18. Line says:

  Fint bilde, synes alltid du er fin på håret. Synes kanskje du er enda finere uten extensions, ser ENDA yngre ut. Flotte du med fineste bloggen.

 19. Sara says:

  Jag tycker du ska skippa löshåret och klippa en snygg page, det hade passat dig! Hälsn Sara

 20. Erika says:

  Du har ju alltid sagt att ditt egna hår är lika långt som dina förlängningar fast inte lika tjockt. Jag tror ditt eget hår har gått av =( och behöver vila ett bra tag nu. Det ser jättebra ut som det är. Ska du ha extensions igen, kör på lite kortare, och blek inte ditt hår, det är bidragande orsak till att det slits så mycket!

 21. Mirva says:

  Snygging! Du behöver inget löshår !!!

  Ps. Jag har märkt att Aloe vera får vara i lugn och ro av vår lilla kattunge… 😉 Så det verkar som att katter dras bara till vissa blommor… 😉

 22. Anine says:

  Hei,
  Du ser MYE yngre ut med ditt eget hår.
  Det er jo bare F.A.B.

  Fortsett med eget hår.

  PS love youre amazing blog. Keep up the good work!!

  You make my day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *