H.Å.R.F.I.X.

Dagens = topp från Cathrine Hammel (matchas med jeans från Anine Bing) & halsband Bvlgari.

Vilken lycka det var att få bort den f.u.l.a. utväxten i dag. Nu känns håret blondt & fräscht igjen tack vare bästa Cathrine hos Hendrix Hair. Och vi satte i liiite mer hår också. När vi ändå var igång liksom.  Lovely!!!  Nej, nu ska jag och mitt nylockade hår åka och lämna in min mac. Den blev tyvärr liggandes här hemma då jag själv blev liggande sjuk förra veckan  så får gå för den där express filen så att den checkas i løpet av 4 dagar för 14 dagar känns heeeelt oaktuellt.  Uff, tänk att den gick sönder…får ont i hjärtat bara av tanken.

Njut din dag vidare så ses vi strax igjen! och tusen 1000 t.a.c.k. för all peppande härlig feedback jag fått i dag! Underbart att ni ser humorn i det där inlägget om pengar (vem önskar i.n.t.e. att det ska regna pengar liksom?) och som en av er skriver att Coco Chanel sagt: Man kan aldrig bli för rik eller för smal.  😉   Och om man ska tro husdoktorn på Nyhetsmorgon (eller SAS Janne Carlsson) så kan man aldrig bli för brun heller! Tihi.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “H.Å.R.F.I.X.”

 1. kate says:

  Hej! Om det där med att få negativa kommenatarer, så får man nog vara beredd på om man har en blogg, jag tycker inte att man ska vara elak men att säga vad man tycker är helt ok, tycker jag. Jag minns en gång du skrev att du tyckte att du hade gjort något väldigt generöst när du gav pantflaskor till en man ( tror du skrev uteliggare eller något liknande) och där fick jag en helt annan bild utav dig än vad jag hade innan tyvärr, ibland känns det som om du lever i någon slags bubbla och inte riktigt förstår att det finns människor som inte har det så bra som du eller jag.
  Jag menar absolut inte att vara elak nu, men vill bara skriva vad jag tycker
  Kramar

  • gizmolina says:

   Klart att jag får ta både positiva och negativa kommentarer. Det ingår i “bloggpaketet”. Men jag ska inte behöva ta elakheter. Och ang. att ge bort påsar med tomflaskor så är jag faktiskt på väg att göra exakt samma sak i dag. 2 påsar står klara i hallen.

   Önskar dig en fin kväll! Kram!

  • Mary says:

   En förolämpning, en bitter kommentar eller en gliring är ingen negativ kommentar det är elaka kommentarer. Att man ska ta negativa kommentarer är också fel! Ingen ska behöva ta negativa kommentarer. Konstruktiv kritik däremot, det är något som bloggläsare och bloggkommentatorer behöver plugga mer på. Konstruktiv kritik är något som man måste kunna ta. Hoppas ni alla förstår skillnaden och tvinga inte Anna-Stina att acceptera vad som helst. Respekt people! Respekt 🙂

 2. karin says:

  Jättefint hår på jättefin tjej:))))

 3. Alexandra says:

  Hej vackra du! Var tvungen att gå in och läsa de kommentarer du fick igår och jag måste säga att du svarade på ett väldigt bra sätt. Du är en fantastisk glädjespridare och jag har följt din blogg sedan du startade. Fortsätt på ditt sätt!! massor av varma kramar

  • gizmolina says:

   Miljoner TACK för underbar feedback Alexandra! 🙂 Den lyser upp min kväll här! Och vad glad jag blir när jag läser att du följ min blogg sedan starten. Fantastiskt kul! Sen har du ju finaste namnet också för du vet väl att Johanna heter Johanna Alexandra?!

   Önskar dig en härlig kväll och en magisk vecka! Kram!

 4. Mimmi says:

  Tjusigt hår ! ja en av dina önskningar verkar ha gått in att bli rik för att fixa håret med hårextensions är inget för en fattiglapp..ser tusenlapparna flaxa iväg!

  • gizmolina says:

   Nej Mimmi, tyvärr är jag inte rik på pengar, (men jag önskar som sagt att jag vore det…!)därmot är jag rik på fantastiska vänner och på upplevelser! 🙂

   Kram!

   • Mimmi says:

    Men då blev jag nyfiken eller är det vänner som bjuder på upplevelsen att få tjockare hår och borttagning av utväxten.

    • Mary says:

     Du är nyfiken du. Det tycker iaf jag att Anna-Stina får lov att hålla för sig själv. Den här bloggen handlar inte om att redovisa sina förmåner eller sin ekonomi =)

 5. Wilhelmine says:

  Heia deg, så tøfft at du blogger om det du vil og skriver det du vil. Jeg drømmer også om en million eller ti, og det hadde ikke vært noe feil å være brun, tynn og supersunn heller. Gi et stort F i hva alle andre skriver, du gir så mye og er en stor inspirasjon i hverdagen med allt det fine du deler med oss her på bloggen. Klem fra Wilhelmine

 6. Elin says:

  Ikke ta til deg ekle og misunnelige kommentarer! Du har en mann som høres snill ut, en nydelig datter og mange misunner deg. Ta det som komplimenter!! En av fordelene med å bli voksen, er at man hever seg over sånt. Ha en fin kveld og klem!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *