H.E.L.L.O. S.U.N.S.H.I.N.E.S.

Godmorgon mina solstrålar! 

I går, då ni var så ovanligt tysta, så insåg jag hur mycket era kommentarer betyder för mig och hur de påverkar mig i mitt bloggande.  De peppar, inspirerar och gör att jag tycker att det  är vansinnigt kul att titta in här och leverera nya inlägg.   Och jodå, instagram i all ära, men för mig är bloggen #1.  🙂

Tog precis en titt i min kalender och inser att det snart är vinterferie ( i Sverige kallar ni det Sportlov ) och innan det ska jag på ett riktigt riktigt spännande möte som jag verkligen ser fram emot.  Också ska jag planera 1:års fest i min butik !  Vad tror ni om torsdag 28 februari ?

Åhhhh vad jag önskar att Sex and the city kom tillbaka med nya avsnitt.

Nej, nu kör vi torsdag girls !   Pepp, pepp !!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “H.E.L.L.O. S.U.N.S.H.I.N.E.S.”

 1. Lena says:

  Thailandsresa på gång snart …. 🙂

  • gizmolina says:

   Ja ! i slutet på mars reser vi äntligen ner igen !!! 🙂 som jag längtar! Det är inte bara kul att J börjat skolan….inte lätt att vara borta ofta & länge längre… Kram !

 2. Lena says:

  Som jag saknar Thailand … speciellt denna tiden på året. Är ingen vintermänniska. Var i Karon förra året – toppen !
  Längtar tillbaka som en galning – älskar landet, maten, människorna, klimatet – ALLT 🙂

  • gizmolina says:

   Jag saknar också Thailand. Varje dag ! Och Johanna saknar nog Thailand ännu mer, om nu det går… ? Hon pratar om livet där nere varje dag och det är ju inte så konstigt eftersom hon i princip vuxit upp där mer eller mindre. Hoppas att du också får möjlighet att resa tillbaka snart ! Kram ! 🙂

 3. Christina says:

  Jag läser din blogg varje dag (ibland flera gånger) bara för att du är, för mig, den bästa Svenska/Norska bloggaren. Man blir alltid glad av att läsa dina inlägg. Får bli bättre på att kommentera!
  Ha en underbar dag 🙂
  Kram

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för fantastiskt fina ord ! De värmer ska du veta! Speciellt i dag då jag suttit med en jobbig sak… Så : tack !! 🙂 Önskar dig också en magisk dag ! Kram !

 4. Sandra says:

  Kan du inte visa lite pics på er nya lägenhet ? 🙂

  • gizmolina says:

   Självklart kan jag det ! Ska bara piffa till lite först. Satsar på att knipsa pics i helgen ! 🙂 Kram !

 5. Lena says:

  Instämmer med Christina ! Man blir så glad av din blogg ! Den är en av mina favoritbloggar ska du veta 🙂

 6. Miss West says:

  Läser din blogg de flesta dagar i veckan och man får sån skön feelgood feeling i kroppen av den 🙂
  Skulle gärna uppskatta lite interiör inspiration då jag har ett helt hus framför mig som behöver styling – helt underbart men samtidigt panik!!:-D Bra tips på belysning/ ljussättning av kök/vardagsrum?

  Ha en underbar torsdag! Kram

 7. *T* says:

  Jag instämmer med ovanstående kommentarer! Jag älskar, älskar, älskar din blogg! <3

  Den är en självklar del av mina dagar och den sätter guldkant på mitt liv. Ditt bloggande har kommit att betyda otroligt mycket för mig :).

  Ser fram emot att få se ert fina hem, jag riktigt längtar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *