H.E.L.L.O. V.I.N.T.E.R.T.I.D.

Min butik igår runt kl.15.  2 tim senare var den fina hallmöbeln såld och klädskåpet på bakrummet (det har tyvärr utgått ur Brukas sortiment)  och jag skyltade om…

Goooodmorgon mina fina bloggvänner ! 

Åh så härligt med v.i.n.t.e.r.t.i.d. ! Vaknade kl.09.40 men då var klockan bara 08.40. En uuunderbar känsla att plötsligt bli bjuden på en hel time !  🙂

Jag mötte upp vänner på B&M efter jobb igår och då jag kom dit runt 17.30 så var det verkligen full fest. Folk dansade på borden, Dj spelade super duper bra musik och stämningen var på topp !  Bästa after worket helt enkelt ! Om du inte varit där på en champagnelunch en lördag så  är det ett tips !  Jag blev bara där en stund, sen hem till middag med mina J´s innan jag senare på kvällen fick besök av finaste Emma och vi gick ut en sväng. Det är lyxen med att bo i city. Att man kan vara spontan ! 🙂

…och då jag gick hem såg skylten plötsligt ut så här. Klänningen kostar 1.099 och är SÅ f.i.n.  Very Carrie indeed ! 

B&M runt kl.18 med vackra Heidi. Min paljettjacka från Valerie finns i min butik.

På väg hem i natten med uppsatt hår &  finaste Emma.

Nu pågår söndagsmys här hemma och jag älskar verkligen söndagar. Softardagen # 1 !!!

Önskar dig en lovely dag ! Chilla & myyys !  🙂

LoVe !

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “H.E.L.L.O. V.I.N.T.E.R.T.I.D.”

 1. Siri says:

  Ha en finfin søndag du også, her tar vi livet med ro og har ennå ikke kommet igang med frokosten… Deilig å ligge utpå litt! Skal imidlertid komme i gang med dagen strax. Det nærmer seg Halloween, og her i huset legges det planer for party for elleve småjenter…

 2. MiaC says:

  Vad härligt ni ser ut att ha det =) Måste säga att dina skyltningar är helt suveräna, jag hade definitivt lockats till att gå in och shoppa =) Kram på dig, ha nu en fortsatt ljuvlig söndag.

 3. Monica says:

  Så fine bilder av deg 🙂 Kjempefint det hallbordet. Det har jeg selv fått tak i (sendte deg en mail om det for et par uker siden, men hadde ikke tid til å vente på svar :)) Også lurte jeg også på i mailen jeg sendte deg, om den lysslynga som du nå har liggende i vinduet; er det mulig å få kjøpt den og få den tilsendt? Lurer på om jeg har feil mail-adresse til deg…. Ha en herlig søndag. Ser fram til å få besøkt butikken din en dag. Planlegger Oslo-tur i nær fremtid. Liker så godt stilen din 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Jag har haft problem med min mejl en tid så ny är på G… ! Klart du kan köpa ljus-slingan av mig ! Jag har kun 1 st igen så håller av den till dig (pris 389 nok). Mejla mig gärna : gizmolinas@hotmail.com så postar jag den till dig 🙂 Önskar dig en fantastisk dag och tack för härlig feedback ! Happy söndag !!! Klem !

 4. Kristine says:

  FANTASTISK flott butikkvindu!
  Likte utrolig godt begge to. Du er fantastisk flink. Det ser så innbydende og delikat ut!
  Synd det er lenge til neste Oslo tur på meg. Fikk lyst til å ta en titt inn hos deg:)
  God søndag til deg:)

  Klem Kristine

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 Din underbara feedback peppar verkligen och nu blev min kväll lite ljusare ! TACK !! Önskar dig en soft & skön kväll och en fin start på nya veckan ! Klem !

 5. Tonje says:

  Hei!
  Skal du selge Bruka skapet? Hva er prisen?

  • gizmolina says:

   Skapet är tyvärr redan sålt 🙁 Jag kommer att kunna specialbeställa det till min butik men då måste jag beställa minimum 3 st och priset har gått upp till ca 7000 nok…. Klem !

 6. Camilla says:

  Hei:)
  Såå fiine kjoler:) Får du inn flere lysslynger? Har så lyst på en i cremefarger. Koser meg med den nydelige Odd Molly strikkejakken og sjalet som kom i posten fra deg i går:) Loves it. Ha en suuper dag 🙂 Klem

  • gizmolina says:

   Åh så bra att paketet kom fram så fort ! 🙂 och ja visst är kjolen fin ?! Love it ! Jag väntar in ljusslingan i både vitt (roser) och lyserosa (peon), de ankommer nog butiken i slutet på veckan … ! Njuuut kvällen och jag önskar dig en super start på nya uken ! Klem !

 7. Monica says:

  Supert : ) Da kjøper jeg den lyslenka. Sender deg mail fra jobb i morra : ) Ha en super søndagskveld.

 8. Anita says:

  Vad fint du skyltar i fönstret. Ha en bra måndag! 🙂

 9. Monica says:

  Hei igjen 🙂 Har sendt mail i dag, men fått i retur. Sendte derfor melding på facebook jeg 🙂
  Ha en fin dag 🙂
  Monica

 10. S says:

  Hej Anna-Stina,

  Jag undrar vad dessa 3 ljushus från Bruka kostar och om man kan beställa dem från dig? I de tre storlekarna som du har i skyltfönstret? Så fina 🙂

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *