H.O.T.E.L.L.F.R.U.K.O.S.T.

Runt kl.09.45 hemma (nästan) på vår gata i stan. (granngatan där vi parkerar bil #2).

Inte ofta vi är ute på vift kl.09.30 en lördag morgon (om det inte är jobb alltså) men idag hände det och det var riktigt härligt att vara igång så tidigt för det gör att vi har fått ut SÅ mycket mer av dagen och nu känns det som att klockan är mer 23 än 17.45 så det är bara att konstatera att jag, precis som min klocka (nej, jag har inte ställt om den, vill behålla känslan så länge som möjligt…) , fortfarande är på thai-tid 😉

Hur som helst – det var SÅ fantastiskt mysigt med hotellfrukost nere på The Thief tillsammas med bästa vänner. Och vilken god frukost de har där! Amazing! så – jag kan varmt rekommendera dig att sticka ner dit en lördag el. söndag. Bara att kliva in på ett hotell ger känslan av att man är på resa and that I like!

Sötaste girlsen.

Godaste frukosten. Jag åt så mycket att jag är mätt fortfarande 😉

Min dagens = klänning Hunkydory + cardigan från Cathrine Hammel.

Nu ska jag ta och rulla håret för jag ska iväg ut senare tillsammans med FAB vänner och det lyxiga är att min make up redan är i box tack vare bästa Emma (tusen tack finaste!) . Och just det, jag ska ju fixa tacos också. Bäst jag sätter fart !

Önskar dig en f.e.s.t.l.i.g. kväll!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “H.O.T.E.L.L.F.R.U.K.O.S.T.”

 1. Åh, just hotellfrukost och brunch är ju så underbart och kan verkligen göra hela dagen underbar! 🙂

  Ha en fin lördagkväll!

  • gizmolina says:

   Ja, vi konstaterade att det var så härligt att vi ska göra det mååånga fler helger! 🙂

   Önskar dig en fantastisk vecka! Kram!

 2. Stina says:

  Ååhhh vilken mysig blogg! Vilken söt tjej ni har. Drömmer ni inte om ett litet syskon till Söta lilla J? /Stina

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Stina! 🙂 Ang. syskon så är jag enormt glad och lycklig över att jag har Johanna och är nöjd med det men självklart händer det att jag drömmer om ett syskon till henne ibland.

   Njut din dag! Kram!

 3. Såå mysigt med hotellfrukost på helgen. Det borde vi försöka få till vid tillfälle också. Precis som du säger så räcker det med lite hotellkänsla för att det ska kännas lite speciellt. Må så gott och hoppas att du hade en trevlig kväll.

  • gizmolina says:

   Jag kan verkligen rekommendera hotellfrukost på helgen för det var SÅ himla mysigt! 🙂 Så mysigt att vi bestämde oss för att göra om det snart igen. Och ja, kvällen var hur trevlig som helst !

   Önska dig en vecka fylld av lyckliga stunder! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *