H.O.T.!

J´s baddräkt kommer från H&M.

Phuket tisdag kl.22.05.

Snacka om att det är skillnad på kamera och kamera…. Idag har jag fotat med min lilla rosa Ixus för första gången på evigheter och en sak är säker: jag S.A.K.N.A.R. min EOS… Så himla dumt att den slutat att fungera 🙁  Min räddning blir att Jonas snart ankommer! 🙂 Vi har hur som helst haft en amazing eftermiddag på Kata Noi Beach och vi hade nästan hela beachen för oss själva = super lyxigt! 🙂 

Dagens lek = hoppa i vågorna.

Det var H.O.T.  idag så det var skönt för  J att ha något på huvudet (hennes söta solhattar blev för varma…).

Nu njuter jag en dagens och stylar shop-sidor. Love it! 🙂 Önskar dig en god middag och en riktigt mysig kväll! Och just det, jag lyckades missa de 2 sista episoderna av The Bachelor som gick på norsk TV, är det någon av er som kommer ihåg vilken kanal det gick på? och som vet om man kan lasta ner episoderna på nett?  Skulle passa fint att slö titta på det en kväll här nere 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “H.O.T.!”

 1. Jobbigt med trasig kamera! Jag har också en äldre IXUS i reserv om min andra skulle knasa. Använder den någon gång när jag inte vill ta med min dyra och jisses. Det är som att gå tillbaka till stenåldern ;-). Men den var hur bra som helst när den var ny tyckte man ;-).

 2. Anonym says:

  The Bachelor pleier å gå på TVNorge eller Fem. Tror det kan ses på Maxdome mot betaling.

  Kos deg i solen, det ser heeerlig ut! Men fryktelig varmt … 😉

 3. Det ser toppen ut och att ni har hela stranden för er själva! Underbart! Vad blev det för smak på shake? Vad roligt att styla shop-sidor…, blir så nyfiken. Tycker du skulle styla för tidning som finns att köpa här i Sverige – vill ha en sådan glitterprinsessa som dig här i svenska tidningar!

  Ha en god kväll och kom ihåg att sömn gör gott för att må bra.
  Kram,
  Lena

 4. chatarina says:

  Hej! Håller med ang. kameran, jag älskar min canon 550. Vad härligt ni har det..här hos oss snöade det i morse 🙁 i maj!!
  Kramar

 5. Mirva ♥ (Leg. sjuksköterska) m. V -04 & D -05 says:

  Hej Anna-Stina!

  Tänkte nu på Johanna som går barfota, är ni aldrig rädda för farliga maneter? Eller man kanske inte behöver vara det?

  KRAM Mirva

 6. susanne l says:

  är bara lite nyfiken på hur mannen ser ut…har nog inte sett honom i ngt inlägg, total ren nyfikenhet bara från min sida:)

 7. Trine says:

  Ungkaren gikk på Fem og går i reprise lørdag kl. 22.50.

  Nyt Thailand!

 8. Annica says:

  Precis sådana “klutar” köpte vi också i Thailand i november, perfekta även att bada i! Vilken vacker lägenhet ni har förresten, varför flyttar man därifrån? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *