H.T.K.A.F & Sweet dreams!

Svenska How to Kiss a Frog bjuder på en fantastisk vår/sommar kolleksjon. Du finner den bl.a. hos Zimba.

Shit vilken dålig bloggis jag har varit idag. Förlåt! Lovar att fota och visa dagens shopping imorgon för plötsligt blev det mörkt ute och då blir bilderna inte lika bra.  Det blev en liten spontan runda i butiker på väg hem från dagis och Johanna var så söt då vi var inne på Zara när hon tittade på mig och sa: “mamma, du förstår att det här är ingen kul butik för ett barn som mig”. Ha, ha , barn är verkligen härliga! 🙂 

Men sen, då vi kom ut på gatan så säger hon att hon vill gå till “butiken med alla lampor som har Hello Kitty!”. Jag förstod först inte vilken hon menade?  men så kom jag på! Nya H&M!  Vi shoppade lite smått och gott (visar imorgon) och sen gick vi hem och lagade pannkakor innan vi körde pyssel-kväll vid köksbordet.

Jag var egentligen bjuden på 2 event i kväll: Lee jeans moteshow + fest och visning + vernissage av ett designsamarbete mellan Cathrine Knudsen og Part Two som jag såå gärna hade gått på men idag var det Johanna som var i fokus. Kände att vi behövde en riktig myskväll utan pc, TV, iphone, ipad… och Johanna strålade då vi klippte & klistrade 🙂

Idag säger vi godnatt till mars och imorgon välkomnar vi april.

Sweet Dreams!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “H.T.K.A.F & Sweet dreams!”

 1. Kristine says:

  Søte bilder;)

  Har fått Kamille Mor & Barn i posten, var skuffet over bladet. JEg tittet etter dine reportager, men ser ingen og har kommet til at det er derfor bladet ikke er så bra som det bruker å være (og jeg som abonnerer for første gang;( ) SAVNER DEG VELDIG!!!
  KLEM Kristine

 2. Siv says:

  Hei , vet du akkurat det samme skulle jeg skrive . Har akkurat startet abonnemnet på Kamille mor og barn jeg og , og ble kjempeskuffet over at sidene dine er borte .
  Synes heller ikke bladet var halvparten så bra som når du stylet de og motesidene var rett og slett dårlige i dette nummeret. Så trist .. Synes du hadde med så mange fine tips om nettsider og lignende ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *