Ha KUL idag !


Dagens tänkvärda inspirerade Andreas Carlsson till.

Godmorgon mina vänner ! Idag är jag en lite trött bloggis för mitt hjärta tyckte att jag skulle stiga upp kl. 07…zzz… Och eftersom jag var ute och skakade rumpan + drack bubbel igår så var det i tidigaste laget kan jag säga men nu är vi girls home-alone några dagar (JIG reste bort idag på morgon) så det är bara att köra på 😉 

Jag lyssnade precis på en intressant intervju med Andreas Carlsson på Nyhetsmorgon och han sa bl.a. det att han brinner för det han håller på med och att det är en viktig ingrediens i hans framgång. Jag blev sååå I N S P I R E R A D av att lyssna på honom. Cool, DUKTIG och enormt framgångsrik kille ! och bara det att han säger att han har KUL 15 timmar i dygnet, dvs HELA tiden är ju bara en helt UNDERBAR livs inställning som dessutom leder till bra energi och framgång.


Den här blir mitt nästa bok köp! och ja, snygg är han också ! 😉

Nu står en prinsessa och ropar på mig så got to go men jag återkommer snart och, efter lite datastrul igår, så ska jag presentera vinnaren av vetevärmaren idag + att jag ska bjuda på en NY fantastisk tävling så detta blir en HÄRLIG bloggdag ! 🙂

Önskar dig en SKÖN söndag och jag tycker att vi gör som Andreas idag: vi har KUL !!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Ha KUL idag !”

 1. Angel says:

  såg bara en liten bit men d va just d där med att han har kul varje dag

 2. Mia says:

  den boken vill jag också köpa 🙂

 3. Marre says:

  Snygg är han också 🙂

 4. Josefine says:

  Du är SÅ duktig gumman! Ikväll MÅSTE du i säng i tid, det är en order. Glöm inte bort att äta och dricka idag nu 😉 It´s sunday!!!

  Puss & Kram!

 5. Maria P-N says:

  Vad synd att jag missade programmet! Själv försöker jag ha kul på jobbet varje dag. Jag vill även lära mig något nytt varje dag + att jag vill att mina elever ska lära sig något nytt varje gång vi träffas. Dessutom brinner jag för mitt jobb! Dock är jag bara en "ohipp" gymnasielärare =)

 6. Johanna says:

  Ja, han är snygg men jag kan tycka att han är lite vääl utseendefixerad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *