Hahaha what a day!


Badbusschauffören sa att han inte ens kunde köra till Kata Noi idag, "dangerous!" sa han flera gånger för när det regnar så mycket som det gjorde kan han inte köra minvan över berget, det blir för halt. 

Phuket kl.11.35, tisdag, +27,5 & regn.

Hahaha 🙂 alltså idag kan jag lugnt kalla mig "positivaste mamman" 😉 Varför? Jo, för att det började regna när vi höll på att göra oss klara för beachen men så tänkte jag "Äh! det är nog bar en liten skur, och det ser ju blått ut på himlen  åt det håll vi ska!" så – vi gjorde oss klara och jag bar på Johanna, 2 stora soppåsar och stora beachväskan.

Sen  – vi kommer fram till badbussen – så börjar det att ÖÖÖÖÖÖÖÖÖS REGNA. Alltså det regnade så mycket att det var helt galet och Johanna blev rädd och började gråta.  Själv skrattade jag mest 🙂 för det är ju bra att vara positiv men det finns ju kanske en gräns? 😉


Det regnade SÅ mycket att jag fick be badbuss chauffören att köra oss hem igen. Det är ju egentligen inget avsånd alls, men när det regnar så mycket som det gjorde så gick det verkligen inte att gå ute. Bilden är från då han backade ut efter att ha lämnat av oss hemma.

Men vet ni – nu är det klarblå himmel på gång igen!  What a day! 🙂

Tror det blir poolen och sen ut en sväng i interiörbutiker också säger Johanna "glass, glass, glass" hela tiden så jag misstänker att vi hamnar på "Swensen´s" innan den här dagen är slut 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Hahaha what a day!”

 1. Du, åker ni till Swensen's, ta en Strawberry Suntan för mig då, jag åt det varje dag på de ställen där Swensen's fanns under våra 4 veckor. Sååå god!

 2. Stina says:

  Åhh så skönt det ser ut med lite regn! Älskar när det regnar när man är mitt i värmen, skönt med en paus från solen. Idag är det ett mulet Luleå vi kliver upp till, hoppas på att få se solen framemot eftermiddagen! Nu ska jag bege mig till skolan, sista dagen innan jag ska vara långledig med bebis som är beräknad att komma om ca 3 veckor. Ha en underbar tisdag! Kramar

 3. Fy så läskigt med så mycket regn! Här har vi redan 18 grader fast klockan bara är 09:20. Dagen kan nog bli riktigt fin! 🙂

 4. Nettisen says:

  Ja det är vad man kan kalla regn…

  I Stockholm har vi strålande sol idag..

  Även om min dag inte startade så fab idag är jag glad ändå…

  Kramisar från Nettisen

 5. väldigt söt bild 🙂

 6. Cille says:

  Hoppas ni fått finare väder!

  Här (i Lund) är det strålande solsken.

 7. Cille says:

  Hoppas ni fått finare väder!

  Här (i Lund) är det strålande solsken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *