HAIR OFF, HAIR ON…!

2a9feb067025fae058a72c555319fca5

Moooorning girls! 

Åh så härligt det var att vakna med nytt fräscht hår på morgon!  Jag är verkligen SÅ nöjd med mina extensions från Rapunzel och jag gissar att det beror på att deras hår är europeiskt. Den hårtypen matchar mitt egna hår bättre än andra extensions jag testat och känns lite lyxigare.  Sen är de som jobbar på Rapunzel salongen i Göteborg bara helt underbara!  och de bjuder på den allra bästa service.

Igår hade jag time kl.13 och prick kl.18 var jag färdig. Då hade söta Jessica tagit ur mina extensions, slingat mitt egna hår och sedan satt i nya extensions. Sedan sprang jag förbi till Grandma´s för att köpa ett par kuddar som jag såg sist jag var där men de var tyvärr utsålda så det blev bomtur. Gick inom NK också men då stängde de precis så den enda shopping som blev med mig hem var magaziner och mat... Ja, också håret så klart!  Sen, runt kl.20 satte jag mig i bilen och tror du inte att regnet öste ner då? Alltså huuuur typiskt?!? Jag som h.a.t.a.r. att köra bil i regn…  Så jag gasade på så mycket jag kunde (utan att riskera att åka fast eller få en bot i posten) för att slippa köra så länge i regn + mörker.  Och jag överdriver inte om jag säger att jag körde om 84 långtradare. Herreguuud så många de var! och det är så sjukt läskigt att köra om dem i regn för det toksprutar vatten från sidan…  Hur som helst – jag överlevde turen och hämtade upp min lilla sleeping beauty hos en söt vän runt kl. 23.30.  Hon hade självklart kunnat sova över där men hon ville SÅ gärna sova hemma så så fick det bli (hon låg och sov så sött då jag kom dit så jag fick bära henne ut i bilen i nattlinnet). Och  jag är obeskrivligt glad och tacksam för att hon kunde vara med Aura hem igår. Vad hade jag gjort utan alla våra underbara vänner?  De är verkligen en ovärderlig skatt! 🙂

11183461_10152794159395796_5400992664228807711_n

Mitt egna hår efter att hon tagit ur mina gamla extensions. Det hade växt riktigt bra och blivit ca 5 cm längre + att kvaliteten hållit sig fin (jag är väldigt upptagen av det, skulle inte sätta i nya om mitt egna hår tagit för mycket skada).   Och sen, 5 timmar senare, ett härligt långt svall! 

17930_10152794201340796_3083591505392252517_n

Ha, ha, jag ser lite tokig ut (inte alltid lätt att få till selfies…) men här ser ni i alla fall håret lite bättre då det var stylat & klart.

Jag uppdaterar inlägget med fler bilder senare för nu måste jag sticka iväg ut en tur. Har en dag då jag inte känner mig så glad så behöver ut och andas frisk luft och samla mina tankar… Uff,  vissa dagar åker jag en hiss ner 57 våningar i raket fart…

Önskar dig en riktigt, riktigt  härlig dag så är jag strax tillbaka igen för om det någonstans jag tankar energi & glädje så är det här på min blogg! Thanx to Y.O.U.!!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HAIR OFF, HAIR ON…!”

 1. Mimmi says:

  Hoppas hissen tagit sig upp igen sådär 60 våningar Och att du får en dag med bra go!

  Vad fint håret blev bara det borde göra några våningar upp!

  • gizmolina says:

   Åhh så snäll du är Mimmi. Miljoooooner TACK för pepp & omtanke. Sätter stor pris på det! Livet är lite som en berg o dalbana… ibland går det upp, ibland ner… och det hjälper så klart att ha fint hår på resan! 😉

   Önskar dig en underbar dag! Nu ska jag gå iväg ut… solen skiner och jag behöver dess energi… Kram!

 2. Anna says:

  Finaste fina. Hoppas dagen har vänt och den nu bjuder dig på solsken både på nosen och i hjärtat. Livet alltså, underbart fantastiskt och samtidigt så overkligt tufft, jag önskar dig allt det bästa och hoppas att allt ordnar sig på bästa sätt. Och som sagt, du är iaf helt smashing i håret under resans gång! Wow vilket svall!!

  Stor stor kram & massa kärlek!

 3. Camilla says:

  Hoppas oxå på att inte hissen gick så många våningar ner utan att den gick lika många upp i stället ;o) Hoppas allt löser sig till det bästa vad det än nu må vara. Allt går ju om än att det är lite kämpigt på vägen. Kram till bästa inspiratören!

 4. Line says:

  Så flott hår du fikk, det er virkelig flott med så langt fint hår.Selv har jeg langt hår som jeg er så lei så jeg tror det ryker nå til 17 mai klippen. Er så masse flotte korte frisyrer også synes jeg. Føles litt ny start med nytt hår før sommeren.

  Håper luften gjorde deg godt og at du fikk ta heisen godt opp i etasjene i gjen i løpet av dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *