HÅLL FOKUS PÅ DIN DRÖM!

Allmänt

Dagens tänkvärda.

My darlings!

Jag har precis sett en så sjukt peppande & inspirerande liten film på Youtube att jag inte kan vänta till jag är igång att fullfölja den plan jag skrev ner till mig själv då jag såg den så detta blir ett ovanligt kort inlägg.  (jag kommer att dela filmen med er senare så att ni kan bli lika peppade som mig). Tänk så viktigt det är att vi boostar oss själva med positiv energi och att vi hittar någon vi kan se upp till och lära av, någon som kommit längre på livets resa än oss själva och som kan få oss att inse att allt verkligen ÄR möjligt…!

En av mina favorit tavlor här i Casa Gizmolina är en Picasso (tyvärr inget orginal dock…).

Med det önskar jag dig en magnifik onsdag! 🙂

Och kom i håg: ge aldrig upp din dröm! för ditt liv är en gåva och det blir vad du gör det till.

VaRmA kRaMaR i HöStRuSkEt!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HÅLL FOKUS PÅ DIN DRÖM!”

 1. Caroline says:

  Hei Anna-Stina!

  Det hørtes veldig spennende og givende ut – gleder meg til du deler linken:) Trenger å bli inspirert nå kjenner jeg…
  Ønsker deg en kjempefin dag, og lykke til med planen din:)
  Klem fra fast leser Caroline

 2. Anna says:

  Det låter verkligen spännande! Hade verkligen behövt en inspirations-boost en gråmulen dag som denna..
  Jag hoppas att du kan dela med dig av din plan också! Är SÅ nyfiken på vad du har för planer för framtiden! 🙂 Om du ska satsa vidare med webshopen eller om du ska hitta på något annat roligt..?
  Önskar dig en fortsatt bra dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *