HALLOWEEN 2023…!

 

Mina kära bästa bloggvänner! 

Mitt mål med min blogg är att sprida härlig feelgood och happiness omkring mig och att peppa, inspirera och motivera er alla att förverkliga era drömmar i livet!  Och när ni är här inne så är ni på besök “hos mig” och jag är allergisk mot dålig stämning så please, be kind. För livet ska vara glittrigt och härligt, vi ska peppa, lyfta och inspirera varandra till att bli en bättre version av oss själva och en grundregel: skriv aldrig något någonstans som du inte även kan stå för i verkliga livet ansikte mot ansikte med den du har åsikter om.  Så om du har något du önskar att säga mig, säg det då du möter mig på stan eller skriv till mig privat: annastina@gizmolina.com eller på DM på instagram, men här inne önskar jag på riktigt bara good vibes, både för mig och för alla underbara söta härliga bloggvänner som tittar in här. ♥

Med det sagt: det är noooovember nu och jag är ALL IN med julen 2023 sedan länge tillbaka!!!

Åh jag har SÅ mycket mega härlig julinspiration att bjuda er på och jag funderar därför på att skapa ett helt separat, eget, instagram konto bara till det. Vad tror du om det? Kan det vara en bra idé? Skulle du börja följa ett maxat jul inspo konto från mig med shoppingtips, gavetips etc. ? Jag kommer ju självklart att lägga upp allt här också men det är lite enklare att posta bilder av en kalender, servett, stjärna etc. då jag ser de i farten på instagram, framför allt på storys.  Så: vad tror du, kan ett eget jul instagram konto från mig vara en idé ?

Men nu måste jag ta en sak i taget, så först blir det ett bildregn från min resa Oslo – Arlanda – Luleå i tisdags för jag vill så gärna få in min halloween 2023 i mitt bloggarkiv. Älskar nämligen att gå in där och minnas… detta är ju på många sätt min dagbok.

 

Tisdag 31:a oktober. Klockan ringde kl. 06.15 och det tog verkligen emot att lämna lägenheten i Oslo efter att jag fixat jul där…  Åh det blir ju bara sååå otroligt super mysigt med granar och stjärnor.. 100% julstämning. Men – mina påsar var packade (ja, jag reser med dessa förvaringspåsar från Clas O som xtra bagage vid sidan om resväskan) och kl. 07.30 kom min chaufför..   Jag är så glad över att vi har honom, han är pålitlig och har en super fräsch bil. 

 

Efter taxitur + frukost i SAS Guld Lounge så var det dags för take off kl. 09.55 och för mig är SAS mitt självklara val. Jag älskar mitt EuroBonus kort som ger mig extra förmåner och jag är en väldig lojalkund till varumärken som jag känner matchar mig. 

 

Oslo – Arlanda. Ombord så sitter jag och läser magasin på Readly, sorterar i mitt bildarkiv i telefon, antecknar etc… och den här gången var det fantastiskt trevlig personal! Ni vet så som SAS var en gång i tiden, de som jobbade då och jobbar kvar idag är de som jag tycker är “SAS” på riktigt.  Och eftersom jag reste med både amaryllis och cupcakes (en mix av jul och halloween, ha, ha) så var jag extra tacksam för hjälpsam personal . 

 

I SAS Gold Lounge på Arlanda var det full halloween stämning och personalen gick runt utklädda och bjöd på godis…

 

… den här killen verkar tyvärr ha missat sin flight… ha, ha.

 

Jag åt en riktigt god lunch och plötsligt kommer en av våra trevliga grannar från Thailand fram till mig. Åh det var så kul att träffa honom för det var flera år sedan vi sågs! (vi har rest om varandra och varit nere i olika omgångar). Han var på väg till Bangkok men vi hann uppdatera oss på livet över ett glas bubbel innan han hade take off… 

 

Ja men ni ser ju! Detta handbagage krävde som sagt lite hjälp. Ha, ha.  Köpte med amaryllis från Oslo eftersom jag inte vågade chansa på att de fått in de här uppe ännu… och dessa halloween cupcakes är de finaste så de var dessert till kvällens familjemiddag. 

 

När jag klev på dagens 2:a flight , 3 timmar senare, så är det samma trevliga crew som jobbar ombord som det var Oslo – Arlanda! Vad är oddsen för det?  Så när de får se mig säger de: “där kommer blomsterflickan!”, ha, ha. också tog de hand om både blommor och cupcakes .  Sen så bjöd landningen i Luleå på strålande sol och vi flög in över Sandön där jag tillbringat stor del av mina sommarlov i min uppväxt i min pappas sommarstuga.  Man glömmer hur stor Luleå skärgård faktiskt är till man ser den uppifrån…

 

Alltså personal som detta… Han stod där med blommorna för 2:a gången på min 2:a  flight då jag gick av flyget. Tänk om alla var lika trevliga och hjälpsamma, vad mycket härligare livet hade varit då !  (tusen 1000 miljoner TACK – igen – för amazing service till er som jobbade ombord!)

 

Min chaufför fick stoppa utanför COOP, jag speed shoppade det jag behövde till familjemiddagen, var hemma strax före kl. 16 och 5 min senare hade jag ställt ut denna coola pumpa vid entrén som jag shoppat på Dollar Store (passade perfekt i år då Johanna är i England och vi därför inte karvat egna…)  som “en signal” på att jag har godis för alla som var ute och gick trick or treat.  Jag hade t.o.m. köpt med halloween godis från Oslo, så redo var jag, men så kom ingen! såå ovanligt.. kanske alla gick förra helgen? eller kommer nu till helgen?   Vi brukar i vanliga fall ha många som knackar på.  

 

2 timmar senare… Taco dinner with family! Lyckades få upp stjärnor i fönstren också blev det en quick dukning med häxhattar som jag tagit med från Oslo (blir mycket som jag flyttar fram och tillbaka… ha, ha ), servetter från H&M Home och pumpor.  Är väldigt glad över den där coola vita färdigmålade pumpan som jag köpte hos Blomsterlandet. Den kryddade bordet !

 

Desserten höll sig fin hela vägen OSL – ARN – LLA ! Phu… !   Jag pimpade den med tomtebloss vid servering, det gör alltid det lilla extra. 

 

Min älskade mamma fick prova min nya hatt och här skymtar även markörerna till mitt halloween Bingo!

 

Det är tradition att vi spelar Halloween Bingo varje år så det blev med i bagaget från Oslo (nu förstår ni varför jag hade så många bagage, både julklappar, dekor och halloween skulle med, ha, ha).  Min kära bror vann ! en 1 1/2 liters Coca Cola, ha, ha. och mamma och H fick en gemensam vinst i form av svart /vita tallriksunderlägg från H&M Home.

 

Nöjd värdinna efter avslutad middag och sen mina vänner somnade jag tidigt, på soffan, och vaknade där kl. 06 (!) av att Gizella väckte mig. Så kan det gå efter en så maxad dag. Ha, ha. 

 

Jag är så tacksam över alla minnen jag skapar tillsammans med min familj och att jag lyckades få till en halloween middag på självaste halloween dagen trots tight med tid efter en hel dag på resa var helt perfekt!

 

Nu lämnar vi halloween 2023 bakom oss (men godiset får stå kvar i hallen in case någon knackar på till helgen + att jag ska på en “halloween” happening i morgon..) och hälsar julen välkommen med granar, stjärnor och maxat med MYS !!!

 

Önskar dig en magisk torsdag ! Keep smiling !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

45
Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “HALLOWEEN 2023…!”

 1. Marie Åkerblad says:

  Stort JAAAAA på julinstagrakonto!!

 2. L says:

  Jaaaaaaa här med på ett jul instagramkonto! Vilken bra idé!

  • gizmolina says:

   Åh sååå GLAD jag blir !!! Tusen miljoner TACK för din feedback !!

   Önskar dig en magisk kväll !

   Stor tacksam kram! 🙂

 3. Nina says:

  Selvfølgelig må du ha en julekonto på Instagram <3

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir !!! Tusen miljoner TACK för din feedback Nina !

   Önskar dig en magisk afton !

   Stor tacksam klem! 🙂

 4. Line says:

  Hipp hipp hurra for julekonto på Instagram – jeg gleder meg…. Gleder meg til alle slike smågave tips som du er så god på. Hurra

 5. Elin says:

  Stemmer også for julekonto på insta!!

  • Ms says:

   Vet du vad A-S! Det är precis du själv som skapar dålig stämning för du hade kunnat be om ursäkt för att du missförstod! En kvinna publicerar av misstag sin e-post och vill ha bort den. Hon har inte skrivit syrligt bara bett under flera inlägg för att, gissningsvis, öka chansen att du skulle se? Fattar inte hur det kan trigga dig på detta vis? En normalt funtad person hade bara ”oj förlåt, har missat dina meddelanden och har nu åtgärdat!” Jag tror faktiskt aldrig jag har sett dig be om ursäkt en enda gång i denna blogg. Skriver bara om hur bra du är och sen kommer inlägg om hur dåliga dina läsare är. Samma mönster år ut och år in. Men så har du heller inga av dina ”gamla” vänner kvar. Och vet du vad, jag har mailat med dig men det var så sjukt otrevligt och samma stil som detta inlägg så aldrig mer och rekommenderar heller ingen annan att göra det.

   • Emma says:

    Och jag måste rekommendera dig att läsa någon annans blogg?
    Du tycker Anna-Stina är otrevlig och snäsig? En sådan person borde du inte ägna din tid åt!

    • Ms says:

     Nu var det ju inte ens det. Nu var det ju en person som enkom bett om att få sin publikt publicerade adress borttagen. Det ledde till ett inlägg om att den personen var ”syrlig”. Det var DET jag påpekade här men du har rätt ang andra tillfällen också.

   • Anne says:

    Ms, ändå hänger du kvar här, ihärdigt, på bloggen och läser?

 6. Lena says:

  Måste blir en väldigt tråkig blogg om alla som läser måste vara ja-sägare, inga frågor får ställas men bloggägaren får gärna kasta skit på andra offentligt, t.ex. butiker etc. Så klart AS blogg men känns inte bra i magen. Håller med Ms, dålig stämning sprider AS gärna själv genom väldigt tråkiga svar om något fråga inte passar.

  • Anne says:

   Lena, varför i herrans namn hänger du ihärdigt kvar här och läser, om bloggen skapar dålig stämning och enbart är till för ja-sägare?

 7. Cam says:

  Jaaaaa på jul-instagramkonto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *