Halloween i sikte!


Underbart söta dräkter som en söt kontast till alla fula & läskiga monster-masker. (alla dräkter kommer från Potterybarnkids.com).

Nu närmar sig halloween med stormsteg och nästa lördag är det dags men de tjuvstartar firandet redan torsdag 29:e på Johannas dagis så då ska hon vara utklädd och frågan är nu till vad? Det lutar så klart åt prinsessa… men mest för att det är lättast att hitta kläder till det.

Men, jag önskar att det gick att få tag i så här söta dräkter här i Oslo!  Och om någon av er bloggisar har tips på fin dräkt till Johanna så hoppas jag ni skriver en kommentar till mig 🙂


Sötaste killarna. Deras trick or treat “korgar” har t.o.m. namnet broderat (hur amerikanskt som helst).


Fina flickor ! Jag hade gärna haft den svarta dräkten längt till höger till Johanna…


Helt underbart att klä ut sig till en bakelse! 🙂


I USA är halloween så stort att de t.o.m. selger count-down kalendrar som startar den 1:a oktober. Precis som en julkalender… Riktigt SÅ stor är ju inte denna festlighet hos oss ännu 😉

Jag ska strax iväg ut så jag påminner om tävlingen (klicka för att tävla!) där du kan vinna barnkläder för 1000kr också önskar jag dig en skön eftermiddag!

Tjingeling så länge!

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Halloween i sikte!”

 1. Vilka gulliga dräkter! Såg i en leksakskatalog att de hade Halloweenkostymer, men alla var i svart: häxor, dödskallar etc. Då är det mycket finare med dessa som du visar!

  Kram!

 2. fru Svensson says:

  Hej Anna-Stina.
  Känner du ingen som har en lite äldre tjej som du kan köpa eller låna en dress av?
  Maskeradkläder används ju inte så ofta och blir ju inte utslitna som vanliga kläder.

  Har missat din blogg några dagar nu,men läste igenom dem idag.
  Såg att ni ska fira jul i Phuket,då ses vi,vi ska ochså vara där.
  Var på julmarknad och tittade förra helgen,får ju passa på att mysa här hemma eftersom vi inte är hemma på julafton.
  Så mysigt med alla jultomtar ,halmbockar änglar mm.

  Tack för all härlig inspiration du ger,behöver den.
  Dina ordspråk är oftast så härliga.
  Hittade en fin tavla i somras som jag ångrar att jag inte köpte.
  Det va en ängel på och ett ordspråk som sa—
  spring aldrig fortare än din skyddsängel kan flyga.

  Ha en underbar dag.

 3. Anna-Lena says:

  Ta en kik på Nille, hittade en underbart söt häxdräkt där till min 2åring förra året, den var mer söt än scary! Kanske de har sesse-varianter oxå?.. (men är inte Halloween alltid sista FREDAGEN?..)

 4. Åh vilka härligt söta dräkter! Finns dom i vuxen storlekar, hehe 🙂 Fin blogg du har! Ta gärna en titt på min. Ha de så bra!

 5. pangis says:

  När min dotter var 6 år så var hon utklädd till en liten vampyrdrottning med smink och allt direkt från USA (Där hennes pappa var på affärsresa och handlat med sig hem) Annars tyckte jag nog att bakelsen var söt.. En liten tjej på 3 år behöver inte vara vampyr utan prinsessa eller bakelse blir fint tycker jag.

 6. Anna says:

  OTIPPAT med prinsessa alltså. WOW, vilken fantasi. OMG!!!!
  Alltså förlåt, man får ju inte kritisera här inne men shit, allt är sååååå trist.
  Alla reportage du gör är typ "kopiera stilen" (nåt som redan finns i massa andra tidningar – men "ja! det gör vi!". Ditt hem ser ut som en möbelkatalog ("ja-jag vet, jag kopierar (eller förlåt INSPIRERAS)en av Lexingtons/Gants osv annonser". Samma med kläder. "Ja, jag vet, jag köper det som hänger på skyltdockan hos Daisy's (eller nån annan dyr affär), allt tar jag, från topp till tå, tack". Aldrig NÅNTING eget eller oväntat. Och dessutom används samma klyschor och uttryck i typ varenda inlägg. Ja. Förutsägbar var ordet. Nu vet jag att jag kommer jag att få skäll för att jag är negativ också. Men du är säkert jättetrevlig och duktig men gaaah. Tråååkigt.

 7. gud är de redan nästa lördag, vad fort tiden går! inte klokt. snart är de sommar igen 😀

 8. Jag har också fallit för Pottery Barn Kids, sidan är full av rolig inspiration till de små! Men visst drar de allt till sin spets, kollade in kalasinspiration där de broderat barnens namn på små väskor som bordsplacering 🙂 Lite överkurs kanske. Men fint!

  Ha en skön kväll!
  Kram♥

  Anna: om det nu är sååååå tråååkigt här inne – välj nån blogg du tycker är rolig själv! Varför plåga sig själv med att läsa sånt man stör sig på liksom?! Då blir alla nöjda och vi som är tråkiga får fortsätta vara det 😉

 9. Anna-Lena says:

  Såg att det visst är lördag- sorry! 🙂 Och jag håller Karin! Är inte en blogg rolig men såååå tråkig! Läs en annan!!! (Anna-Stina här jobbar ju på en tidning om du inte visste det- som är först med det DU inspireras av- så kritiken kanske är liiiite obefogad oxå)

 10. Anna says:

  Varför frågar du inte Johanna vad hon vill klä ut sig till?

 11. Anders says:

  Åh, nästa år ska jag köpa en sådan kalender.
  Inte så trist att ha en nedräkningskalender till sin födelsedag!!

 12. Marie says:

  På butikken Standard, som ligger rett ved Steen og strøm har de masse forskjellig utkledningsutstyr:)

 13. Evalill says:

  Prinsessen min skal kle seg ut som pusekatt. Bruker sorte leggings og langarmet sort body, i rompa festes en lang hale (svans) laget av teddystoff. Hodepynten er sort med teddystoff klippet i trekant som orer. Bruker sort kajal til markering av katteansiktet.

  Uansett hva Johanna vil, kos dere masse.

  Evalill x

 14. Tess says:

  Gulliga dräkter, men jag föredrar nog läskiga saker ändå 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *