HALLOWEEN-PRESENT-TIPS!

Halloween

Mina kära bästa bloggvänner! 

Nu blev det plötsligt ett litet Hallelujah moment här (som Kirsti i Idol hade sagt) då jag ÄNTLIGEN !!! fick möjlighet att sätta mig och blogga igen. Alltså förlååååååt min frånvaro.  Först var jag begravd i badrumsrenoveringen och förtvivlad över att Gizella blev sjuk, uff, stackars liten… hon var inte alls i form i några dagar men nu är hon TACK och lov mycket bättre! Sen ankom JIG Luleå sent fredag kväll (efter ca 2 veckor i Oslo) och på lördag var vi bortbjudna ( jag blev firad i efterskott av grannar / vänner) och igår så hade vi världens mest softa sköna söndag då jag gjorde absolut ingenting… Jag bara TOK njöt av att vi hade huset för oss själva för det blir verkligen ett spring här p.g.a. renoveringen.  Men – nu är snickarna klara och till viss del så saknade jag dom här idag för de var till så enormt stor hjälp i processen då jag skulle besluta om alla detaljer i badrummet.  Så det känns verkligen som att vi gjorde rummet tillsammans och det hade aldrig sett ut som det gör nu om det inte vore för deras fantastiska tips & råd på vägen.

Nästa fas nu är att golvvärmen ska på plats och elektrikerna kunde tyvärr inte komma förren tidigast onsdag / torsdag i veckan så nu är det plötsligt en liten paus i renoveringen.  Och det passar egentligen bra för det ger mig ett  pusterum till att beställa all interiör.  Sen, efter att golvvärme är på plats, så ska kakel och klinker upp så om vi har tur så är det inte allt för många veckor borta till vi kan inviga duschen på övervåningen och alltså SOM jag längtar !!! 🙂

Jag startade veckan med en härlig power walk och nu har det blivit rutin för mig att sticka ut på morgon så de dagar då jag inte får till att gå så har jag inte alls samma energi.  Sen är det ju så otroligt många vackra träd ute nu. Som det här tex. Man får lust att lägga sig i löven och göra lövänglar… Ha, ha. 

Och det här blir dagens halloween-present-tips!  Perfekt som gå-bort-present eller bara som en surprise till någon du tycker om.  Senaste ELLE Mat & Vin, en super fin svart pumpa i sammet som jag hittat hos Stora COOP, och ett läskigt fint ljus från ICA.   Och om du skulle vilja lägga till något mer så… 

… är alltid en flaska bubbel en god idé! Knyt ett bredare svart silkesband runt halsen på flaskan för att matcha pumpan och lägg sedan allt i en fin brun papir-gave-påse (finns hos Lagerhaus) eller använd celofan papper runt och BAM! så har du en present för runt 250 kr i box.  (ta bort bubblet och det blir bara ca 150).

 

Nu ska jag dyka i säng här efter en kväll med plugg till prov i “Lag & Rätt”.  Herregud så duktiga våra skatter får vara med allt skoljobb!  Jag kan känna en sån stolthet skölja över mig ibland då jag sitter och hjälper J med läxor.  Min älskade Johanna som plötsligt går i 8:an och är 14 år och som kämpar på inför terminsbetygen…  Tänk att hon är min!

Önskar dig en riktigt GOD natt och förlåt igen att jag inte bloggat på flera dagar. Jag lovar att ta igen det i veckan!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Halloween | 2 Comments

2 responses to “HALLOWEEN-PRESENT-TIPS!”

  1. Lise says:

    Håper det går bra med Gizella! Har tenkt sånn på henne. Det er så vondt når dyr er syke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *