HALLOWEEN TIPS DEL 1…!

God tisdag mina kära bloggvänner!

Jag har inte kunnat se “vanlig” TV i vardagsrummet här i Luleå sedan i april (!)  så lyckan är sprudlande här hemma nu då jag äntligen kan se live TV och zappa mellan kanalerna.  Orsaken till att jag inte haft TV alla dessa månader är att Tele2 skickat ut en ny “hub” som skulle ersätta den box vi haft i alla år men – denna kom aldrig fram !  (livet då vi bor på 2 ställen och det är omöjligt för andra att hämta ut paket som inte kommer med Bank id funktion) så lång historia kort: i går kom den!!  så jag kunde se Idol på vanlig TV istället för på Play.  Ser du Idol? Har du hunnit hitta någon personlig favorit? Min favorit är alltid min kusin Stefan som spelar trummor i bandet bakom Idolerna, synd bara att jag inte kan rösta på honom. Ha, ha. Annars så har jag inte riktigt hittat någon favorit ännu men tycker att det var rätt personer som fick vara kvar igår.

Och nu man vänner närmar sig halloween! och jag har varit runt och knipsat tips till er som kommer göra tiden framöver extra festlig och läskig. Så… Here We Go…!

 

I år karvar jag inga pumpor eftersom J är på vift i England så jag köpte den här istället! 3 pumpor i ett som har en inbyggd lampa. Nackdelen med plast är att den lätt kan blåsa omkull ute men tänk så fin inne på ett halloween buffé bord! eller i entrén som välkomst till läskiga gäster. Pris 150 kr hos Dollar Store. 

 

Läskigt cool piñata till er som har små killar och tjejer där hemma som väntar gäster på halloween. Fyll den med godis i form av ögon, tänder, spindlar, ormar osv…  Det finns halloween godis, i små förpackningar (“Corona” vänligt) till bra priser, hos tex Rusta & Dollar Store.

 

Ni som har följt mig några år vet att jag plockade ihop 470 halloween godispåsar till eleverna på NLV ett par år då Johanna gick där och då var de här påsarna perfekta att leverera godiset i ! Så dessa påsar är ett tips till alla er som ska ha med er halloween presenter till fest eller middag och de är också perfekt till om du ska hänga en halloween surprise på dörren till någon du tycker om…  Påsen kostar bara 10 kr hos Dollar Store . 

 

Här ser du mig och en annan mamma in action på NLV med påsarna 2020…!

 

De flesta gäster besöker toaletten och då kan det vara kul att pumpa tvål ur ett spöke. Perfekt även till kontoret för att skapa halloween stämning på toaletterna eller på diskbänken…  Kostar 30 kr (med tvål i).

 

Det här godiset är så perfekt att ta med som gå-bort-prsent  i halloween tider. Knyt ett bredare svart silkesband runt (på helsen på killen) och fäst ett “Happy Halloween” kort på.  Perfekt som present till kollegor också.  60 kr hos Dollar Store.

 

Hittade en bild från 2019 där jag knutit ett svart silkesband runt halsen på killen och även fäst ett kort. (vi hade spelat Halloween Bingo på en middag hemma hos oss och detta var vinsten som vi levererade på dörren till vänner dagen efter…). 

 

Du hittar fler halloween tips från mig om du söker på Halloween i mitt arkiv.

 

Önskar dig en magisk dag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

35
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HALLOWEEN TIPS DEL 1…!”

  1. Anna-Malin says:

    Alltså, jag har så svårt att förstå: blir folk typ lyckliga av att komma in i ett rum med ett plaststycke från Dollarstore i sitt hem? Jag ser bara chinaplast, barnarbete, krafs som fraktas runt jorden och sen ansamlas i folks hem och jag tycker inte det är varken snyggt eller ”lite roligt”. Smaken är som baken men Dollarstore får inte 200kr av mig iaf!
    Men tack för spark i baken att hellre pyssla något samt använda det vi redan har, plocka grejer från naturen att pynta med etc.

  2. Nina says:

    Vad roligt att du bloggar så mycket igen! Det gör mig glad. Jag behöver ju inte köpa allt du tipsar om likt några verkar tro. Utan kan plocka russinen ur kakan. Liksom jag köper inte allt jag ser i en katalog/tidning heller!

    Stor kram och keep up the good work

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *