Halloween-wedding ?!


Vacker inspiration från snippet&ink till er som planerar att gifta er på halloween…

Hej igen! NU har vi ÄNTLIGEN kommit hem efter en fartfylld (och KUL!) dag! 🙂  Jag har precis fått igång öppna-spisen, tänt massor med ljus, satt blommor (liljor) i vatten och hällt upp chips i en skål så nu är vi hur klara som helst för FREDAGSMYS.

Jag håller på att ladda ner bilder från dagen så ni ska snart få se hur vi sett ut idag 😉  I kväll är planen att jag ska möta upp ett par underbara veninner för middag och en girls-night-out men eftersom vi precis kommit hem så har jag inte hunnit tänka längre än till middag, så vi får se om jag kommer mig ut, eller ej.. ?

Önskar dig ett riktigt härligt fredagsmys så länge ! KOS dig ! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Halloween-wedding ?!”

 1. Sagas mamma says:

  Jag måste bara fråga, hur gick det i How to kiss a frog tävlingen? har jag missat det inlägget måntro….jag som tycker jag lusläser din fina blogg 🙂

  Min S på 3 sjunger roliga reklamen från Estrella "nu är det slut på veckan nu är det dags för fredagsmyyyyys" Så sött!!

 2. Linda says:

  Jag är så frusen, önskar att jag hade haft en öppen spis! Jag får krypa över till andra soffan där sambon sitter istället 🙂 Ha en bra kväll även om du stannar hemma eller går ut!

 3. Ha ha, ja här hemma smaskar vi nu på ostbågarna :). Hoppas du kommer ut på en tjejkväll, det kan du behöva!

  Njut kvällen, kram♥

 4. Josefine says:

  Gumman, galan var superbra! men nu är jag så tröttis så det blir spikmattan, MAMA och choklad och sen zzz. Ha en underar kväll vad du än hittar på!
  PUSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *