Halv åtta hos oss.

Allmänt

Vi girls har kost oss med tacos i kväll och nu sitter hjärtat mitt emot mig och tecknar med sina nya tuschpennor som shoppades idag. Jag har lite svårt att ta in att det är fredag i morgon, herregud! det var ju nyss helg?! tiden f l y g e r och jag hinner verkligen inte med… vi får inte glömma att stanna upp och njuta för det är ju de här dagarna som passerar som är själva livet och det går inte i repris…

Tacos är en rätt som alla äter på olika sätt med olika tillbehör och så här äter jag. Mums!

Nu väntar städning av J´s rum innan hon lägger sig och jag ska jobba vidare.

Önskar dig en härlig kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Halv åtta hos oss.”

 1. Ser mysigt ut, längtar som många andra efter din webbshop = )

  • gizmolina says:

   Jag vet… om dyget hade fler än 24 tim så hade den redan varit lanserad… jobbar på saken i kväll ! Kram ! 🙂

 2. Jennifer says:

  Tacos är smarrigt, och mia småttingar väljer alltid det när de får välja mat :). Ha det bra! Kram Jennifer

 3. casaofmia says:

  Ser så gott ut, det får nog bli tacos för oss imorgon, kram

 4. Maria says:

  Oj så gott med tacos..det får nog bli det till examensmiddag imorgon om min lilla tös får bestämma! 🙂
  Önskar bara att solen kunde kika fram imorgon så vi slipper gömma oss under paraplyer!
  Kram

  • gizmolina says:

   Håller tummarna för att solen skiner på er på examensdagen ! 🙂 och klart ni ska avsluta dagen med tacos. Det blir alltid succé ! Kram !

 5. Stella says:

  et lite tips, prøv mango til taco´n neste gang… mums 🙂

 6. Louise says:

  Hej! 🙂 tänkte bara hör med dig om ni använder den stora talriken från mateus som vanlig eller om det är deb mindre storleken? Vill själv ha mateus som vardagsporslin!
  Tack för en bra blogg! 🙂
  Kram Louise

  • gizmolina says:

   Tack för positiv feedback ! 🙂 Jag använder den stora tallriken från Mateus som vanligt. Gillar att den är så stor ! (men den får inte plats i diskmaskin). Kan varmt rekommendera Mateus. Deras porslin är så fint att mixa & matcha med färger. Det gör dukningen mer levande. Happy fredag ! Kram !

   • Louise says:

    Vill först och främst tacka för att du ger ett svar! Det gör din blogg mycket personlig, vilket jag tycker om! Mateus-porslin är en perfet ge bort gåva! 🙂 Sen jobbar jag i en vitvarubutik och vissa diskmaskiner har höj och sänkbara överkorgar så då borde man få plats med dem. Bara ett tips nästa gång du ska köpa en ny! Ha en forstatt härlig helg! 🙂 Kram

    • gizmolina says:

     Tusen tack för din positive feedback ! den värmer ! 🙂 Så otroligt smart med höj o sänkbara korgar , det passar ju Matues serivsen perfekt ! Önskar dig också en super härlig helg ! Kram ! 🙂

 7. Linda says:

  Så gott med tacos, fast jag måste ha något starkt tillbehör till. Min dotter är inte det minsta förtjust i den maten tyvärr…. Annars hade vi nog ätit det oftare.

  • gizmolina says:

   Jag kör taco såsen HOT till mig också kör jag helst på med 2 kryddpåsar i köttfärsen men det har jag fått sluta med pga lilla J. Det blir för starkt för henne då 😉 Tacos är Johannas favorit mat ! och jag är så glad för den mat hon gillar för tyvär är det mycket mat hon inte äter… Önskar dig en underbar helg ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *