HANDBAGS FOR BREAKFAST.

Dagens reminder.

Tjingelingeling!

Jahaja, här vaknade jag varken 6.30 eller 07 utan av en sms av en kär vän kl.07.25! Men ingen krise, jag prioriterade bort duschen och vi gick mot skolan i bra tid. Och nu sitter jag här efter en kall dusch (herregud så skönt att kyla ner sig i värmen) och ser att det ska bli +26 grader idag. DET är minsann inte helt vanligt här i Oslo (luktar åska…) men åh så fantastiskt härligt!

Min frukost idag består av en Skyr, en klar kontrast mot den fina frukost jag blev bjuden på igår då jag var på ett frukostevent för Morris & Don Donna. Jag knipsade självklart pics + att jag filmade (och lärde mig att jag ska filma liggande filmer, inte stående… didn´t know but now I know…) , hoppas ni blir inspirerade! 🙂

Ser ni det jag ser….?  Väskan smiler till oss! 

Älskar mixen av vitt & grönt och lite visste jag då att jag skulle få en liknande bukett senare på dagen…

Underbar färg!!!

Frukostevent pågår.

Me like orange. A L.O.T.!

Inspirasjon.

En till smiling handbag, denna gång ute på den terrassen med utsikt över Karl Johan.

Åh som jag behöver en till resväska, faktiskt i exakt detta format….

….så jag tog med mig en och sprang hem! Ha, ha. Nejdå, men den här vill jag väldigt, väldigt gärna ha. Perfekt size och finaste färgen!

Som sagt: filmar liggande nästa gång! (ja, alltså jag ska inte ligga, men telefon, ha, ha.).  Learning by doing är mitt livsmotto.

Nu kör vi freeeeedag girls!

Smile & viktigast av allt: be H.A.P.P.Y.! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HANDBAGS FOR BREAKFAST.”

 1. Titti says:

  Härliga väskor, speciellt de rosa!
  Kul med video-blogginlägg.
  Maken är en van filmare….så han gör filmer med mig ibland…..jag har en egen you-tubekanal!
  Vilken tjusig bukett blommor du fick……fint med vitt o grönt.
  Trevlig helg önskar Titti-Umeå
  Kram

  • gizmolina says:

   Ja men visst är det kul med levande bilder! 🙂 Jag har blivit så glad i det att det blir många fler sånna inlägg framöver !

   Önskar dig en magisk vecka! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *