HÄNG MED MIG TILL GAMBIT.

Allmänt

Gambit´s showroom 24 april.

Jag har inte bloggat klart pressveckan för a/w -13 så nu ska ni få hänga med mig till Gambit  (som bl.a. representerar Gant, Helly Hansen, NN.O7, Mardou & Dean m.fl.) där jag bjöds på både takfest och pressevisning.  En FAB mix av business & pleasure !  🙂

Jag hade på mig cashmere från Custommade (finns i min webshop i grönt & blått), kappa Kiman (från Paul & Joe sister), jeans Zara.

I.n.s.p.i.r.a.t.i.o.n. 

Gambits vackra showroom.

Details…it´s all about details… 

V.a.c.k.r.a. fina och fantastiskt trevliga Emma som har lanserat sin egen Emma S kolleksjon. 

Showroomet var kryddad av vackra stilleben.

Denna snygging är manager för Gambits showroom.


Tusen T.A.C.K. för ett festligt besök Julie & Co. ! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HÄNG MED MIG TILL GAMBIT.”

  1. Christina says:

    Härliga bilder:) Vet du var man kan hitta böckerna på bild 3. Har letat på Google utan succé.
    Kram

    • gizmolina says:

      Jag hade sökt på amazon.com . De brukar ha de flesta! 🙂 och välstorterade bokhandlare har också mängder av bra fashion böcker. Happy hunting !!! kryssar fingrarna för att du får tag i de du söker! Trevlig kväll ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *