Häng med mig till H&M HOME!

Allmänt

Butiken ligger i f.d. Tatler huset i Bogstadveien.

Igår var jag på presse-visning av Norges första H&M HOME butik som öppnar imorgon (torsdag) i 4:e etagen i H&M´s nya flagship store i Bogstadveien här i Oslo (jag bor “runt hörnet” från butiken). Butiken är super fräsch och det är inte ofta jag får lust att shoppa ett duschdraperi men det fick jag igår! 😉  och handdukar och nya sängkläder…

Butiken inspirerar till att göra nytt på både bad & sovrum…

1. tag en shoppingbricka  2. placera magnetbrickor med önskat produkt på  3. gå till kassan och lämna brickan så får du dina varor.

Butiken är inte som en vanlig butik… Alla produkter presenteras genom utställningar / skylning och du kan inte plocka  något annat än servetter. Allt annat shoppar du med hjälp av en sån här magnetbricka. På den placerar du små magneter av de produkter du önskar, sen lämnar du allt i kassan och vips! så får du dina varor. Super SMART lösning som gör att du slipper gå runt med armarna fulla av dörrmattor och annat…

Dessa snygga damer jobbar på H&M´s huvudkontor och hon till höger är chefs designer för hela H&M´s HOME sortiment.

Det är detta duschdraperi jag önskar mig. Super fint!

Snygga Kine från H&M bjöd på fantastiska cupcakes på pinne.

Ett par favoriter ur Inclusive kolleksjonen.

Den 17:e mars lanserar H&M The Inclusive collection hm.com (ej i butik) men! från torsdag kan du shoppa kollektionen på H&M´s nya butik i Bogstadveien. Den unika med kollektionen är att den går från size 32 – 54 så den passar de flesta! That we like!! 🙂

Kjolen / skjørtet  till höger i bild (aprikost) står också på önskelistan

Vi fick gå in / ut genom en baktrapp för som ni ser var allt inte  helt klart ännu. Butiken slår upp portarna imorgon.

Har du shoppat från H&M HOME på nett? Jag har aldrig gjort det men nu då jag kommer att passera den här nya butiken minst 4 gånger om dagen (den ligger på väg mot dagis) så gissar jag att det blir en del därifrån till vårt hem… 🙂 Jag kan i alla fall varmt rekommendera ett besök för butiken är som sagt mega fräsch !!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Häng med mig till H&M HOME!”

 1. Helle says:

  Oj, der må jeg innom! Har shoppet litt Home tidligere, men her finner jeg vel det jeg trenger ser det ut som. Så fint med virkelige produkter og ikke bare bilder på nettsiden!
  Helle

 2. elinjosefine says:

  Ser superfint ut! Jag shoppat några kuddar på H&M Home innan som jag är supernöjd med. Men mycket roligare när man kan gå och shoppa det i butik nu, jippi 🙂

 3. Har aldrig shoppat något från H&M home så jag kanske gör det nu när de öppnar butik. Dessa cupcakes var you helt underbara!

 4. Emilie says:

  Cupcakes fra Lady bonbon! 🙂
  http://www.ladybonbon.org

 5. Lina says:

  vad mycket fint de ser ut att ha, får bli lite premiär shopping hos HM home tror jag för min del 😉

 6. Fru Svensson says:

  Kjolen till höger hamnar på min önskelista också 😉

 7. Jag gillar H&M Home! Har bl.a. shoppat lite kuddar och sängkläder där. Tycker att de har en hel del fina saker till vettiga priser.

  Kram Daniela

 8. Linda says:

  Jag har handlat av H&M HOME på nätet och i deras butik i Stockholm. Jag har duschdraperiet och är jättenöjd för det är lite längre och passar bra när man har högt i tak!

 9. Nina says:

  Man behöver inte vänta till 17 mars, för man kan redan nu beställa kläder från Inclusive H&M =)

 10. aska says:

  Snälla jag behöver hjälp !!
  bestälde den vita klänningen i stl 36 men är så tveksam eftersom storlekerna brukar variera. Klänningen levereras v.16 och om det inte skulle passa mig då kan jag inte byta för collectionen tar slut.
  Vilken storlek du valde eller ska välja? jag kan kanske utgå ifrån dn storlek föratt undvika fel storlek på klänningen.
  Nu har jag babblat mycket men snälla skriv ett svar till mig
  kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *