HÄNG MED MIG TILL MILDH PRESS.

Allmänt

På en solig terrasse hos Mildh Press 24 april.

Kom på att jag inte visat er pics från mitt besök hos Mildh Press  (de representerar bl.a. Gina Tricot, Bjørg, Mos Mosh, Pilgrim, Tom´s shoes m.fl.) under presseuken. Men det är ju inte försent för allt ni ser på bilderna kommer ut i butik till hösten så varsågoda, lite a/w-13 inspo.!  🙂

Balkongen var xtra fint stylad dagen till ära.

IRO fortsätter att leverera !  Älskar jackorna och en dag hoppas jag att en hänger i min walk-in-closet… 

Jag bjöds på grymt god choklad och farligt goda fløtebollar… Alltså mixen: lakrits + choklad är magisk.

Snygga dunjackor som är så där härligt lätta.

That day was a good day !  (T.A.C.K. för sist Mildh Press!).

Danska Minus var ett av mina första och störta märken hos Gizmo & Co. Sålde enorma mängder av deras ytterplagg. Sen har det varit ganska tyst kring dem men nu verkar de vara igång igen och det  ser riktigt bra ut.

Ska ta och värma rester från igår nu (perfekt att ha!) för magen kurrar och påminner om att jag missat lunch eftersom jag varit så inne i jobbingen…110% fokus idag.

Hoppas att du har en riktigt BRA dag!?! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HÄNG MED MIG TILL MILDH PRESS.”

 1. Sara says:

  Hej!
  Hur är d snygga byxorna från CN i stl som du har??

  Kram Sara

  • gizmolina says:

   Jag inbillar mig att de är lite små i storleken men det är bara för att jag slippa få ångest. Egentligen så är de nog ganska normala… 😉 Kan varmt rekommendera dem ! Skönaste byxorna ever. Njut kvällen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *