Häng med mig till Soup Store!

Allmänt


Gizmolina besöker Soup Store på Skovveien i Oslo.

Phuket fredag kl.19.05.

Nu ska ni få hänga med mig till en super cool barnbutik !  Butiken heter Soup Store och ligger på Skovveien (Frogner) i Oslo men de har även en nettbutik så här kan du shoppa oavsett var du bor.

Camilla, som driver butiken, startade den för att hon själv saknade lite tuffare kläder till sina killar men här finns även kläder till jenter. Du finner märker som tex Diesel, 120% lino,Replay, American Outfitters, Scotch & Soda m.fl….surfa in på nettbutiken så hittar du mer info. (klicka HÄR).Kolla in roboten Camilla pussar på. De säljs också i butiken. Du kan föresten köpa precis alla små saker du ser i butiken.


Titta! de har ett super fint priserbjudande nu i pingst 🙂  -25% på alla shorts & skjørt (kjolar) fredag & lördag.

Jag är så glad över att jag upptäckt butiken. Här har jag hittat massa fint till Johanna ! och till mina styling-uppdrag.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Häng med mig till Soup Store!”

 1. B says:

  Ser härligt ut 😀

 2. Sandy says:

  Vad kostar det att hyra ert hus i thailand? Vill seriöst ha svar… har sett att du skrivit om detta tidigare.

  svara snarast om det är till utlåning

  Kram

 3. Johanna says:

  Verkar vara en helt underbar butik! 🙂

 4. B-
  Ja, detta är verkligen en härlig butik ! 🙂

  Sandy-
  vi hyr gärna ut vår lägenhet i de perioder då vi inte själva är här. Om du är intresserad så vill jag att du mejlar mig info om vilken tid på året ni är intresserade, antal veckor etc. (min mejl är: gizmolinas@hotmail.com) så återkommer jag med ett prisförslag! 🙂

  Johanna-
  Jag är så glad över att jag blev tipsad om denna butik för den är exakt lika underbar som den ser ut på bilderna 🙂

  KRAMAR !! 🙂

 5. Susanne says:

  Hej
  vem har ni köpt ert hus av? Är det en förmdeling etc. Hur stort hus och är det återkommande månadskostnader för att de tar han om ert hus när ni inte är där?

  Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *