Häng med mig till SPALT-PR.

Allmänt


Spalt-PR har bl.a. följande kunder: Louis Vuitton, Benetton, Odd Molly, Bik Bok, Thomas Sabo, Gant, Petit Bateau, Cecilie Melli, Sand… och kanske inte helt otippat: Moët & Chandon (en personlig favorit).

Det går minst sagt undan i svängarna den här veckan och idag följde jag min “to-do-lista” slaviskt och hade fått gjort (nästan) allt då jag landade hemma runt kl. 19.30.  Jag löste av JIG i dörren som stack iväg och hämtade god thai-take-away-dinner för matlagning är det sista jag prioriterar just nu…

Mellan alla ärenden så tittade jag in hos PR-byrån SPALT som bjöd in till pressedag och jag tog självklart några bilder så varsågoda, häng med mig till Spalt:


TACK för idag Julie & Co! Ni hade gjort SÅ fint dagen till ära och en sak är då säker: nästa gång ställer jag bilen hemma så att jag kan njuta lite bubbel 🙂

Jag är så glad över alla kul uppdrag och trevliga events som förgyller mina dagar 🙂  Och på tal om events : på lördag bjuder det fina norska märket Tiny-Doe på en liten happening. Återkommer om det samtidigt som jag presenterar vinnarna i tävlingen. Det här var föresten sista dagen på presseuken för den här gången så nu dröjer det ca 6 mån till nästa gång.

Nu: back to work ! 🙂 så jag önskar dig en riktigt trevlig fortsättning på kvällen ! Tänk, snart hänger ni med mig till Thailand och då byter vi hektiska dagar mot softa dagar på beachen…. !

 

Kategori: Allmänt | 35 Comments

35 responses to “Häng med mig till SPALT-PR.”

 1. Nilla says:

  Hur länge blir ni i Thailand??
  Hoppas ni får en underbar resa 🙂
  Natti natti kram!!

 2. Dr Molly says:

  Underbara bilder!!! Hoppas ni får det härligt i Thailand! Jag har länkat till detta inlägg, hoppas det är ok, hojta annars! Kramar

 3. Anonymous says:

  Oj vad DUKTIG du är!!

 4. fru Svensson says:

  Hur funkar lagen i Norge angående att köra med alkohol i kroppen ?
  Kan du ex dricka ett halv glas bubbel och sen köra?
  Det ser så mysigt ut på alla dessa events du varit på,måste vara ett av de bästa jobben man kan ha.
  Själv har jag stått inne på fabrik ( utan fönster )i hela mitt yrkesliv.
  Ha en underbar helg, det ska bli så mysigt att få följa med er "hem" till Thailand nästa vecka.
  Kram

 5. Camilla says:

  Hmmm….nu blev jag sugen på bubbel till kvällen!
  Kanske skall överraska Fredde 🙂
  Hoppas solen skiner i Oslo!
  Kram Camilla

 6. Du ser ut att ha haft en roligt stressig dag! Inte fel att få omge sig med en massa lyx! Synd att du inte kunde dricka bubbel, men du kunde ju fått med dig en flaska eller två hem i en doggybag? 😉 Ha en härlig fredag, tänk, snart sitter ni på planet! KRAM Lotta

 7. Jessica E says:

  Hej anna-stina,

  Jag hoppas ni får en underbar semester i Thailand!! Jag måste erkänna att jag gillar dina inlägg från Thailand extra mycket!! :o)

  Vi skall åka till Sunwing på Bangtao beach (Phuket) i mitten av oktober. Vi chansar på vädret då resan har så bra pris! Vi kan ändå inte ligga i solen och pressa hela dagarna då vi har vår lilla dotter på då 1 år 2 mån. Men lite sol & bad hoppas vi på :o) Hotellet verkar toppen, och jag upptäckte att du skrivit om det i din blogg dessutom) Shopping mm har jag tänkt att frossa i nu när jag har en liten prinsessa – de har ju så mycket roligt i Thailand – ex Hello Kitty! Så jag tar tacksamt mot dina BÄSTA shopping tips i Phuket! (Barn/tjejsaker, väskor & accossearer (svårt ord…) till Mama! 🙂 Har du tips på en riktigt BRA affär med kopior på väskor? Inga fula/dåliga kopior, utan riktigt fina? Jag vet en i Krabi, men dit är det ju en bit att åka.

  KRAM J

 8. marre says:

  Vad tror du om Veckans Drink? 🙂

 9. Sammy says:

  De varnar för att Thailand är ett av de farligaste ställena att åka till just nu. Lika farligt som Irak och Aghanistan….. Jag hade nog inte åkt dit just nu… 🙁

  Vi får hoppas JIG är med så ni kan hjälpas åt ifall ni hamnar i farliga situationer!

 10. Åsa says:

  Å vad härligt med bubbel,kläder och Thailand 🙂 Hoppas ni får en super semester… NJUT!

 11. Sandra says:

  Nu vill jag veta vad du tycker om dagens låt på min blogg! =)

 12. jennifer says:

  Superfin blogg och bilderna är helt underbara. Älskar alla färgerna i butiken och väskorna är jättefina!

 13. jENILITA says:

  mYSIGA BILDER SPECIELLT DEN FÖRSTA HAHA KRAM

 14. JOhanna says:

  Vad tar ni för ställning till att UD faktiskt har gått in och AVRÅTT folk från att resa till Bangkok nu den närmsta tiden? För ni brukar väl resa via Bangkok?
  (När UD går in med ett sådant önskemål brukar det ju vara allvar, om man säger så).

 15. Hej! Just nu har vi en tävling på vår blogg där vi
  lottar ut hela tre priser från Kelda, var med och tävla du också! 🙂

  /Elina & Linnéa http://klackarnaitaket.blogg.se

 16. emmaliciouz says:

  vilken gullig rosa blogg du har 😀 älskar rosa 😀

 17. Elisabeth says:

  Du bør ta en titt innom houseofphilia sin blogg, og lese om
  7 sköna bloggerskor……;-)

 18. Helena says:

  Önskar dig en trevlig helg! 🙂

 19. Åh, jag ser några Odd Molly-godingar där på bilderna! 🙂

 20. Emmie says:

  Du måste nog ändå ha mitt drömjobb! 🙂
  Förstår att det är stressigt, men också härligt! Du är SÅ väl värd lite semester efter detta!

 21. Linda says:

  Kjære Anna-Stina,
  så synd det var at jeg ikke klarte å treffe deg hos pressebyråene!

  Kos deg masse i Thailand! Jeg gleder meg til å se hva dere finner på i sola.

  Klem Linda:)

 22. Ohh very much thanks admin

 23. What a great foods!! simply kept like this…thanks for posting ..

 24. sohbet says:

  thanks good post

 25. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 26. Great stuff…I think you’ve made some truly interesting points.Keep up the good work.

 27. izle says:

  thanks good post

 28. turkko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

 29. homepage says:

  Very helpful article. Myself and my brother have been preparing to perform some researching about that. We purchased a useful publication on that issue by our own local library and a lot of textbooks are not as descriptive as your content. Im quite happy to see such info which I had been searching for a very long time.

 30. this is what i needed man, buy tramadol online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy tramadol online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy tramadol online, qofoga,

 31. celwplx says:

  4ndFYO kwlcvqixlnjv, [url=http://rfkuglsvvsfd.com/]rfkuglsvvsfd[/url], [link=http://ioslkgtgivwh.com/]ioslkgtgivwh[/link], http://eqfgxjhhyvxj.com/

 32. happpy to see that! yes, order soma, 3809,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *