Häng med oss på nattmarknad i Phuket-town.


Phuket-town igår kväll runt kl. 20. Alla vi 3 girls hade klätt oss så svalt vi kunde för det var hur varmt som helst på marknaden. (och ja, det var en tillfällighet att vi matchade i vitt 😉

Phuket söndag kväll kl.23.

I kväll tar det tiiid att lasta ner bilder…. har hållit på med det här inlägget sedan vi kom hem runt kl. 20.30…

Vi var som sagt på nattmarknaden i Phuket town igår kväll tillsammans med vår venn & granne / nabo Bente.  Den här marknaden äger rum varje lördag & söndag från kl. 17 – ca 24 och här kan du köpa tex: oäkta väskor, dvd / cd´s, kläder, leksaker och mängder av mat. Jag besöker mest marknaden för upplevelsen, för det är inte så mycket jag har lust att shoppa där..  Det blev Hello Kitty ballong + leksak till Johanna och en väska till mig och Johanna tyckte att karusellen var så KUL att hon åkte den 2 gånger 🙂  Maten ni ser skulle jag aldrig komma på idén att äta men juicen var riktigt god!

Jag blir verkligen super trött här nere i värmen så om det inte dyker upp något fler inlägg från mig ikväll så beror det på att jag somnat….zzz… 😉   Därför passar jag på att påminna er om TÄVLINGEN som pågår fram till kl. 24 idag där du kan vinna en riktigt FIN klänning. Klicka HÄR för att tävla.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Häng med oss på nattmarknad i Phuket-town.”

 1. Agneta says:

  Roligt;) att du visar bilder från nattmarknaden, jag fick några flashbacks av dem – det var en av de knäppaste grejerna vi gjorde när vi var på Phuket i början av året! Min sambo avskydde varenda minut vi var där….trångt, varmt, trugande, bullrigt, matosande osv.osv! Jag blev stressad av att gå med honom i hasorna så det blev inte mycket handlat – 5 paket med bordstabletter som presenter till familjen fick vi med oss iallafall!
  Ha en fortsatt härlig semester i Thailand!
  Kram

 2. Michan says:

  Vad mysigt med nattmarknad =)

 3. Linda says:

  Jättefin väska 🙂

 4. Vilka fina foton, roligt att få ta del av dessa bitarna också! Maten ser minst sagt suspekt ut och jag hade nog heller inte velat äta den. Men väskan var verkligen fin, härliga färger som man blir glad av. Och så måste man ju köpa en H.K ballong till fröken Johanna 😉 de är ju så fina. Sov så gott. KRAM Lotta

 5. Agneta-
  Ha, ha, jag gud vad VARMT och trångt det är på marknaden 🙂 jag förstår din mann 😉 vi tjejer klarar ju av sånna shopping-situationer lite bättre 😉

  Linda-
  Tack! 🙂 väskan är mörkare i färgerna och mer lila, min kamera gör att den ser helt annorlunda ut på bilden … önskar att den såg ut så där i verkligheten 😉

  Lotta-
  Tack för din trevliga kommentar. Ja, klart Johanna skulle ha en Kitty ballong trots att den var hur fejk som helst 😉

  KRAMAR till er alla !!! 🙂

 6. Anette says:

  Johanna har blitt SÅ stor 😀 Nydelig er hun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *