HÄNG MED TILL PATRIKSSON.

Mums.

Här kommer fortsättningen på den lyxiga torsdagen före påsk då jag minglade runt hos PR-byråer och tankade inspiration. Startade som sagt hos This Is PR och fortsatte sedan vidare till Patriksson Communication.  De representerar bl.a. By Malene Birger, Ganni, COS, Filippa K, Hermés och Lara Bohinc.

Jag var bara där en kortis eftersom jag hade frisörtime kl.11.45. Oh yes, det var en early start på mig den här dagen 😉

Smyckena från Lara Bohinc är sååå fina och hon har en svart väska som stått på min önskelista länge...

…nämligen denna. (men först vill jag ha en Chanel så klart 😉   Och pälsen! Me LIKE! den kommer från Epilogue

Danska Ganni gillar jag och jag gissar att vi kommer att se den blå/creme rutiga kappan i X antal magasiner till hösten…! den är en ny version av min rosa…

Pälsen från Epilogue +  kappan från Ganni var 2 av mina favoriter hos Patriksson.

S.e.l.f.i.e.  (och det är ju lite festligt att jag är dubbelt så gammal som Donna L… eller festligt? kanske mest ångestframkallande…h.e.l.p.!)

Nu har vi girls precis ätit pannekaker till middag och Johanna + kompis lyssnar på Frost cd´n som vi shoppade igår. Den är ett tips till er som har barn som älskar filmen.  Finns hos Platekompaniet på CC-vest. Nej, nu ska jag städa på här.

Njut den soooliga kvällen min fina bloggvän! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *