HÄNG MED TILL S.T.A.S.J.O.N.E.N.

Gillade idén så mycket att jag köpte med mig en bunt sånna där “placerinskort” hem. Stämplarna har jag redan.

När Johanna var på turning (gymnastik) i kväll så passade jag på att köra ut till invigningen av Bolina´s nya butik Stasjonen. Det blev en blixvisit så jag knipsade pics i ett rasande tempo, kindpussades med trevliga människor och lyckönskade de duktiga systrarna Hanne &  Cathrine med deras nya butik innan jag körde in mot stan igen och mötte upp Johanna p.r.e.c.i.s. då gymnastiken var klar.  Puh !

Det kallar jag effektiv mama! 😉

Vackra stilleben känns väldigt 2013. S.n.y.g.g.g.t.!

Underbart att butiken har så öppna ytor och plats till chill…

…och check alla de små fina porslinstavlorna på väggen.

Dörren öppnar upp mot en underbar bakgård…

…och där ute mötte jag tjejerna bak Bolina & Stasjonen. Hanne & Cathrine. 

Som av en tillfällighet så är Hannes hem på coveret i senaste ELLE Interiør. Snacka om perfekt tajming!

Som sagt: gillar idén med stämplade placeringskort… de kan man använda till mycket!

Super snyggt med en vägg full av vackra tavlor. 

Hur fina bestick som helst ! och tårtspaden… Perfekta veninnegaver!

Fräscht med gröna växter och alla dessa lever för evigt.

Kunde inte låta bli att shoppa med mig några söta småsaker hem…och en liten present till Johanna. Uppdatering fredag kl.11: det var en mening att jag skulle shoppa med mig de där sakerna för på morgon säger J att hennes fina fröken fyllt år i veckan så bye bye notatbok och det fina till/från kortet…. !

Nu borde jag ligga i sängen och sova…zzz…och det hoppas jag att du redan gör så jag säger tack för idag så ses vi igen i morgon och tänk så lyxigt att det är fredag då! Wohoooo!!!

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *