HÄNG MED TILL SKANSEN AKVARIET.

Allmänt

Skansen Akvariet, Stockholm, fredag 4 oktober runt kl.11.30.

Gooodmorgon girls!

Känner mig lite tom i dag av alla möjliga olika orsaker så kom först inte på något att blogga om…. men! så kom jag på att jag inte visat er bilderna från då jag och Johanna var på Skansen Akvariet då hon hade höstlov från skolan. Så – nu ska ni få hänga med dit!

Vi tog spårvagnen ut till Djurgården och det var otroligt skönt att vara där tidigt (runt kl.11) på en vardag för då slapp vi allt som heter. Det var bara att gå rakt in! eller ja, vi var så klart tvungna att betala entré avgift först och jag visste inte att  Skansen Akvariet är en fristående business inne på Skansen området vilket innbär att man först betalar entré till Skansen (160 sek för mig + J) och sen betalar man entré till Skansen Akvaritet inne på Akvariet (160 sek för mig + J) så ja, efter att ha betalat så mycket så ökade så klart mina förväntningar men då vi väl kommit in där så var det absolut värt varenda krona !

Precis då vi kommer in till lemurerna så släpps de ut för 1:a gången den dagen. Och guuuuud så s.ö.t.a. de var de kom utspringande / hoppande!!! och man är i samma “rum” som dem så ibland trodde vi att de skulle hoppa oss!    Ja ni ser ju bilden, jag står super duper nära.

Happy mama riding the croco!  i jacka från Den Dama och tröja från Cathrine Hammel.

Eftersom det senaste akvariet jag var på var i Thailand så blev jag xtra imponerad över Skansen Akvariet! Alltså det var såååå snyggt, rent, fräscht och miljön som djuren bodde i kändes som toppklass! T.o.m. sanden inne hos råttorna var nykrattad!  Den där Jonas, som driver akvariet, gör verkligen ett kanonjobb! Se här, jag knipsade alla dessa pics med min telefon:

Johanna ä.l.s.k.a.d.e. också akvariet så vi ger Skansen Akvariet : G G G G G ! Full pott! Så, om du ska resa till Stockholm med barn så är detta ett tips! och akvariet passar alla åldrar! till skillnad mot Junibacken som barnen nog tycker börjar bli barnsligt när de är 8/9 år…

Nu kör vi torsdag girls!!! 🙂  Och du, kom i håg att det aldrig är försent att ta det där 1:a steget mot dina drömmars mål , vi får i.n.t.e. ge upp!!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *