HÄNG MED TILL SOUP STORE!

Johanna shopping s/s-18

Happy new week sweeties! 

Här blev det full action på morgon för JIG´s 2 pass (han har flera p.g.a. visum etc…) låg kvar på soffan efter att han rest igår och det mina vänner betydde total k.r.i.s.e. för han har take off utomlands strax (ja, han hinner med en resa före Thailand…) så jag fick kasta mig i ut till DHL på morgon för att skicka de express.  Men nu är det gjort! och då jag ändå var i farten så passade jag på att fixa lite ärenden och vet du vad som kommit in? Påskmust!!! Åh… jag älskar påsken och är hur påsk-pepp som helst så nu ligger redan årets första must på kylning. Yummie!

Och det är faktiskt riktig påsk-stämning här uppe i norr idag med stråååålande sol som får snön att glittra så där magiskt fint… Och det är inte bara påsken som närmar sig, utan även våren! och då vi var i Oslo så var vi på riktigt härlig shopping i en av de bästa & finaste barnkläd-butikerna jag vet om: Soup Store! Jag har shoppat kläder till Johanna där sedan hon var mini, då låg butiken i de hoods där vi bodde i Oslo, idag är butiken på nedre plan på CC-Vest och vi försöker få till en tur dit varje gång vi är i Oslo och – då vi var där för ett par veckor sedan så hade de fått in såååå m.y.c.k.e.t. fint till Johanna! Åh det var som att gå in i en godisbutik!!!  🙂

Missa i.n.t.e. att ta turen inom här om du är i Oslo!!! Dagens bästa tips! Camilla som driver butiken har otroligt god smak och butiken är 100% Johannas stil.

Plötsligt älskar J att prova kläder och den där bikinin som hon håller i handen hade hon drömt om helt sedan hon såg den på butikens instagram… 

Och alltså de där skidbyxorna… de var de absolut snyggaste vi någonsin sett!! det stod verkligen Johanna på de! 

Som en godisbutik som sagt…

Och det passade oss sååå perfekt att de fått in beach news!!  Se så f.i.n.a. badkläder!! och strandväskan med tassels… Love it! 

Och check den här super coola ryggan från Stella Mc Cartney med glassar som ändrar färg i solen! Det var love at first sight då vi fick se den… och idag förgyller den varje skoldag för Johanna.

Och på tal om coolt… check de här colette byxorna!  De är typ de finaste jag sett!  och de blir perfekta för J att ha med till Thailand för vanliga jeans är för varma där men de här blir super.   (byxorna kommer också från Stella Mc Cartney).

Och mitt i allt så dök dessa söta bästa vänner upp! Åhhh det är också lyxen med att vara i Oslo, att vi plötsligt kan möta bästa vänner bara så där… 

Här syns föresten ryggsäcken bättre. Hur cool som helst som sagt ! 

Hur söta lip gloss?!?  Tänk så perfekta till påskägget! Ett tips!!!  (jag är i full gång med att köpa påsk-presenter nu).

Superdry blev plötsligt ett nytt favoritmärke hos Johanna (ihop med Stella Mc Cartney & Seafolly) och både en super fräsch täckjacka + hood fick bli med oss hem.  Du hittar hood´en på 2:a hyllan, den turkosa med glittrig vit text. SÅ fin!

Har du testat de här hårsnoddarna / strikkerna? De är mina absoluta favoriter!! finns inga bättre om du frågar mig så, ett tips!! och även de är fina som påsk-present…! 

Det blev ett par härligt fyllda påsar som blev med oss hem (täckjackan skymtar i påsen.. älskar färgen!) och vi var väldigt nöjda med vår fångst. 

Sen tog jag rygg på detta härliga gäng… kramade min bästis, gjorde ett par ärenden och…

…fotade J tillsammans med den fina Valentine skyltningen innan…. 

…vi sladdade vidare med världens godaste smoothie + vaniljekalsbader i bilen. Perfekt after shopping! Ha, ha. 

 

Jag älskar att krydda Johannas garderob med några xtra fina godsaker och det som blev med oss hem från Soup Store den här gången kommer att förgylla hennes garderob hela 2018!  Ska fota och visa plaggen senare!

 

Nu önskar jag dig den bästa starten på veckan!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Johanna shopping s/s-18 | 17 Comments

17 responses to “HÄNG MED TILL SOUP STORE!”

 1. Anna says:

  men åhhh vilken ryggsäck!
  sitter och försöker googla mig fram till den, men icke
  är den från Stella ?

  • Ja men visst är den helt underbar! 🙂 Hör av dig till Camilla på Soup Store! hon kan helt säkert hjälpa dig. Och ja, den kommer från Stella Mc Cartney. Fingers crossed att du får tag i den !!

   Önskar dig en riktigt fin kväll ! Kram! 🙂

 2. Frida says:

  Åh så mycket fint ni hittade, vilket himla inpirerande inlägg, jag blev riktigt sugen på att shoppa loss till både mini och mig 🙂

  • Tusen miljoner TACK för härlig feedback Frida! Åh så glad jag blir över att jag inspirerar! that make me happy !!! 🙂

   Nu är bästa tiden att shoppa vår nyheter på, precis då allt fräscht kommer in i butik… Love it !

   Önskar dig en underbar kväll! Kram! 🙂

 3. D says:

  Åh for noen søte lipgloss. Perfekt med tips til påske! Jeg surfet meg gjennom dine tidligere påsketips i går da jeg fikk akutt påskelengsel (elsker også påske og hadde akkurat kjøpt påskeutgaven av Elle mat och vin).

  Jeg skal ha vennegruppe etter vinterferien, og da blir det all inn på påskepynt! 🙂

  • Åh så underbart att du surfat igenom mina tidigare påsk-tips! Jag blir sååå glad när ni använder mitt bloggarkiv! 🙂 Och ja, de här lipglossen är verkligen perfekta påske gaver till små skatter ! Super cute är de.

   Senaste Elle Mat & Vin är inköpt här också och det låter som en strålande idé med påske DIY på vennegruppen. Önskar dig stort lycka till med det !!

   Njut kvällen! Klem! 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Vilket inspirerande inlägg! Det strödde verkligen glitter över min dag. Måste kolla in hårbanden så fina. Stor kram

  • Åh så glad jag blir över att du gillar inlägget Viktoria! TACK för din feedback!! 🙂 och jag håller tummarna för att du får tag i hårbanden!

   Önskar dig en riktigt härlig kväll fylld av feelgood! Kram! 🙂

 5. Charlotte says:

  Vad är de där för hårsnoddar? Finns de på nätet?
  Jag använder MarcJacobs-hårsnoddar men de är egentligen inte så bra – men – snygga☺️

  Kram fina!

  • Jag vet tyvärr inte vilket märke de är på dessa strikker…? men de finns i många butiker i Oslo.. Bolina, Soup Store, Ting, Den Dama… I Sverige har jag därmot knappt sett de…?! Och precis som dig så har jag några snoddar som är finare än bra.. 😉 men just nu är dessa de enda jag använder. Love them !!! och håller tummarna för att du får tag i de !

   Önskar dig en riktigt fin tisdag Charlotte! Kram! 🙂

  • Sarah says:

   By Eloise London har fina, och Bon.

 6. Eva says:

  Livet mitt er heldigvis mer enn shopping…..

 7. L says:

  Efter att ha sett er Gizella så blir vi sugna på att skaffa katt men vi har aldrig haft det innan. Jag undrar ifall Gizella fäller mycket?

  • Åh så underbart att ni blir sugna på att skaffa katt! 🙂 Gizella är bara världens sötaste och finaste. Vi är sååå glada över att ha henne i vårt liv. Och ang. pälsen så tycker jag inte att hon fäller mycket. Sen hjälper det så klart att man borstar igenom pälsen varje dag. Jag kan varmt rekommendera en perserkatt. De är de finaste !

   Önskar dig en magisk dag och lycka till med katt-funderingarna! Kram! 🙂

 8. Cissi says:

  Alltså skidbyxorna, hur snygga! Vet du vad det var för märke?

  • De är såååå galet snygga!!! Kommer tyvärr inte ihåg vilket märke det är… Mitt tips: hör av dig till Soup Store via tfn eller instagram och fråga! Vi önskar fortfarande att vi köpt de…

   Önskar dig bästa dagen Cissi! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *